275
Εικόνα από το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με την ενθουσιασμένη συνταξιούχο, όπως εμφανίζεται στην απάντηση της ΝΔ | ΝΔ/Twitter

ΝΔ για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Εχουν και ένα όριο τα ψέματα κ. Τσίπρα»

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 20:53
Εικόνα από το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με την ενθουσιασμένη συνταξιούχο, όπως εμφανίζεται στην απάντηση της ΝΔ
|ΝΔ/Twitter

ΝΔ για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Εχουν και ένα όριο τα ψέματα κ. Τσίπρα»

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 20:53

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στο απίστευτο προεκλογικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο παρουσίασε τη δική του πραγματικότητα για τις περικοπές στις συντάξεις, ξεχνώντας ουσιαστικά το Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου και τις περικοπές των συντάξεων από το 2015 και έπειτα.

Σε βίντεο-απάντηση η αξιωματική αντιπολίτευση απαριθμεί τις περικοπές που υπέστησαν οι συνταξιούχοι επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης.

Στο βίντεο της ΝΔ που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθειες. Από το 2015 μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα: – Κατάργησε το ΕΚΑΣ – Μείωσε τις αποδοχές των συνταξιούχων ως 38% με το νόμο Κατρούγκαλου. – Περιέκοψε επιπλέον όλες τις παλιές συντάξεις με 6% λόγω εισφοράς υπέρ Υγείας. Κάθε συνταξιούχος έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ 2.056 ευρώ το χρόνο. Έχουν και ένα όριο τα ψέματα κ. Τσίπρα. Πολιτική Αλλαγή τώρα. Για να αυξηθούν τα εισοδήματα όλων των Ελλήνων» καταλήγει η ΝΔ στο μήνυμά της.

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις περικοπές συντάξεων

Στο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Αποκατάσταση των αδικιών – Έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους» απεικονίζεται μια γυναίκα συνταξιούχος, που ξεκινά με την φράση, «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Πάνω από δέκα».

Στη συνέχεια, όμως, όλα αλλάζουν, καθώς διακρίνεται ο Αλέξης Τσίπρας που λέει: «Προχωρούμε άμεσα στην κατανομή της λεγόμενης 13ης σύνταξης». Όπως επισημαίνεται μάλιστα στο βίντεο από το 2019 μπαίνει στοπ στην περικοπή των συντάξεων, ωστόσο δεν γίνεται καμία αναφορά στο διάστημα 2015-2019, σαν να μην υπήρξε ποτέ.

«Επιτέλους, με είχανε ρημάξει πια την έρημη» λέει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...