236
|

Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2019, 13:10

Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2019, 13:10

Η απάντηση στην εκστρατεία του επικοινωνιακού μηχανισμού του Μαξίμου να διαστρεβλώσει τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη της Κυριακής για την επταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων –την οποία ακόμη και ο Πρωθυπουργός «μετέφρασε» ως εισήγηση για επταήμερη εργασία– δόθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ.

Σε βόλτα του στην Καλλιθέα, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σκληρή προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό τον οποίο περιέγραψε ως καθ’ έξιν ψεύτη ενώ χαρακτήρισε την κυβερνητική προπαγάνδα «αθλιότητα».

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα και θα πει ακόμα περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει την συντριβή του. Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δήλωσή του, συμπληρώνοντας ότι «η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμα και το ΕΚΑΣ».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος «στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ», όπως την χαρακτήρισε, «περί δήθεν επταήμερης εργασίας», τόνισε ότι «οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα 37 με καλύτερες απολαβές».

«Είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ.Τσίπρας που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε σε μία εταιρεία που ο ίδιος επισκέφτηκε. Οι πολίτες όμως που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα που θέλουν να βγουν από το φαύλο κύκλο τη μιζέριας θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει» κατέληξε στη δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News