207
O πρόεδρος της ΝΔ παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Grecian Echoes» της Βοστώνης | ΙΝΤΙΜΕnews

Μητσοτάκης για ποδόσφαιρο: Κάποιοι έταζαν κάθαρση

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2018, 16:27
O πρόεδρος της ΝΔ παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Grecian Echoes» της Βοστώνης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μητσοτάκης για ποδόσφαιρο: Κάποιοι έταζαν κάθαρση

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2018, 16:27

Η κυβέρνηση έταζε και υποσχόταν κάθαρση, τα επεισόδια όμως της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας γυρίζουν το ποδόσφαιρο και την εικόνα της χώρας πολλά χρόνια πίσω, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα επεισόδια του κυριακάτικου ντέρμπι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Grecian Echoes» της Βοστώνης, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο επίσκεψής του στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο λαϊκό σπορ και τέτοιες εικόνες δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές, αλλά ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται.

Όσον αφορά εξάλλου τα ελληνοτουρκικά, σημείωσε πως η Ελλάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση: «Στέλνω μήνυμα εθνικής ενότητας σε όλους. Χρειάζεται να υπάρξει ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις και πάνω από όλα ενότητα», υπογράμμισε και παράλληλα, πρόσθεσε, «ρέπει να εξηγήσουμε τι ακριβώς κάνει η Τουρκία, γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας και γιατί πρέπει να αναβαθμίζεται η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας».

Αναφορικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν την ιδιαίτερη ευαισθησία των Ελλήνων για την ταυτότητα της Μακεδονίας», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της ψήφου των ομογενών, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα στους ομογενείς να ψηφίσουν στον μόνιμο τόπο της διαμονής τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...