466
O Κάρεϊ κουβαλά συντετριμμένος το φέρετρο της συντρόφου του. Ηταν και αυτό μια επίδειξη του υποκριτικού του ταλέντου; | Photo by Debbie Hickey/Getty Images/Ιdeal Images

Ο Τζιμ Κάρεϊ πίσω από την αυτοκτονία της συντρόφου του;

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2016, 12:18
O Κάρεϊ κουβαλά συντετριμμένος το φέρετρο της συντρόφου του. Ηταν και αυτό μια επίδειξη του υποκριτικού του ταλέντου;
|Photo by Debbie Hickey/Getty Images/Ιdeal Images

Ο Τζιμ Κάρεϊ πίσω από την αυτοκτονία της συντρόφου του;

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2016, 12:18

Η υπόθεση της αυτοκτονίας της Καθριόνα Γουάιτ, πρώην συντρόφου του διάσημου χολιγουντιανού ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ, δεν σταματά να «γεννά» ανατροπές. Μετά την πληροφορία πως τα χάπια που βρέθηκαν στο κομοδίνο της ήταν συνταγογραφημένα σε… ψευδώνυμο του ηθοποιού, αποκαλύφθηκε πως ήταν και παντρεμένη! Και τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο Κάρεϊ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σοβαρή κατηγορία σχετικά με την αυτοκτονία της.

Ο Μαρκ Μπάρτον, εν διαστάσει σύζυγός της Γουάιτ, υπέβαλε μήνυση στην οποία υποστηρίζει πως ο ηθοποιός χρησιμοποίησε «τον πλούτο και τη φήμη του» για να αγοράσει παράνομα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Η σχέση του Κάρεϊ με τη Γουάιτ δεν ήταν μόνιμη, ενώ μετά τον θάνατό της έγινε γνωστό πως είχαν διακόψει τη σχέση τους λίγες μέρες προτού εκείνη βρεθεί νεκρή στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2015.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Μπάρτον, ο Κάρεϊ έδωσε φάρμακα στη σύντροφό του παρότι γνώριζε πως είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, έπασχε από κατάθλιψη και είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. Επίσης ο σύζυγος της Γουάιτ είπε ότι ο Κάρεϊ προσπάθησε να αποκρύψει τη συμμετοχή του στην αυτοκτονία της.

Ο Μπάρτον ισχυρίστηκε πως ο Κάρεϊ έστειλε επίσης ένα μήνυμα στη Γουάιτ, μία ημέρα προτού εκείνη βρεθεί νεκρή, προσποιούμενος πως δεν γνώριζε πού βρίσκονταν τα φάρμακα, ώστε να φανεί, στη συνέχεια, πως εκείνη τα έλαβε εν αγνοία του.

«Αν πράγματι ο Κάρεϊ πίστευε πως είχε χάσει τα φάρμακα και ενδεχομένως η Γουάιτ τα είχε λάβει, γιατί δεν απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές για να την αναζητήσουν, αφού εκείνη καθυστερούσε να απαντήσει στο μήνυμά του;», είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτει ο Μπάρτον στην κατάθεσή του. Υποστηρίζει επίσης πως συνέχισε να καλύπτει την πράξη του, καθώς έσπευσε να δηλώσει δημόσια πως «θα καλύψει πλήρως τα έξοδα για την κηδεία της Γουάιτ ενώ, στην πραγματικότητα, δεν πλήρωσε το παραμικρό».

Ο 54χρονος Κάρεϊ, από την πλευρά του, δήλωσε πως η μήνυση δεν είναι παρά μια «άκαρδη απόπειρα» να συκοφαντήσει τον ίδιο και την «γυναίκα που αγαπούσε». Με τη δίκη ο Μπάρτον ζητά την εκδίκαση αποζημίωσης, καθώς και αποζημίωση για τα έξοδα της κηδείας και της αμοιβής του δικηγόρου.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Τζιμ Κάρεϊ τόνισε πως «είναι κρίμα. Θα ήταν εύκολο για μένα να λύσω το ζήτημα με τον δικηγόρο αυτού του άνδρα και να λήξει η υπόθεση εδώ. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να υπερασπιστείς την τιμή σου. Η Κατ (Καθριόνα) αντιμετώπιζε προβλήματα πολύ πριν την γνωρίσω και, δυστυχώς, το τέλος της κανείς δεν μπορούσε να το ανατρέψει. Ελπίζω πως σύντομα θα σταματήσουν κάποιοι να προσπαθούν να επωφεληθούν από τον θάνατό της ώστε, επιτέλους, να αναπαυθεί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...