304
Ο Παύλος Μαρινάκης στο βήμα του 12ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ | ND

Με… σταλινικά ποσοστά νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2019, 22:27
Ο Παύλος Μαρινάκης στο βήμα του 12ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ
|ND

Με… σταλινικά ποσοστά νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2019, 22:27

Ο δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μετά το 12ο συνέδριο της της νεολαίας της ΝΔ που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μαρινάκης ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, όπως διαπιστώθηκε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υποβολής υποψηφιοτήτων.

Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2012 είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο.

Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μοναδικός διεκδικητής της προεδρίας, αλλά και ότι η υποψηφιότητά του υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων. Αν μιλούσαμε για αριστερή κομματική οργάνωση, θα κάναμε λόγο για… σταλινικά ποσοστά.

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, «σε περίπτωση που ο αριθμός υποψηφιοτήτων ισούται με τον αριθμό των υπό εκλογή θέσεων, δεν πραγματοποιείται εκλογική διαδικασία αλλά ο/η υποψήφιος/α ή οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από την αρμόδια για την εν λόγω εκλογική διαδικασία ΚΕΦΕ».

Ως εκ τούτου η εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε πως νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο κ. Μαρινάκης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ΟΝΝΕΔίτισες και όλους τους ΟΝΝΕΔίτες για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν σήμερα και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους. Από σήμερα ξεκινάμε να υλοποιούμε το σύνθημά μας, που είναι ΟΝΝΕΔ για όλους, γιατί θέλουμε όχι απλά να εκφράσουμε τα 70.000 μέλη μας, αλλά όλους τους νέους, αυτούς που έμειναν και αυτούς που αναγκάστηκαν να φύγουν» δήλωσε μετά την ανακήρυξή του.

«Ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της Οργάνωσής μας, και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία» πρόσθεσε.