207
Το μπλουζάκι του Μασκ γράφει «Καταλάβετε τον Αρη», άλλο ένα από τα πολλά σχέδια του | Bloomberg

Μαριχουάνα στον αέρα ιντερνετικής εκπομπής κάπνισε ο Ελον Μασκ

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2018, 11:43
Το μπλουζάκι του Μασκ γράφει «Καταλάβετε τον Αρη», άλλο ένα από τα πολλά σχέδια του
|Bloomberg

Μαριχουάνα στον αέρα ιντερνετικής εκπομπής κάπνισε ο Ελον Μασκ

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2018, 11:43

Ανετος – τόσο άνετος που συνδύασε ποτό και μαριχουάνα – εμφανίστηκε ο Ελον Μασκ σε ιντερνετική εκπομπή του κωμικού Τζο Ρόγκεν.

Από την περίεργη ιδέα του για τα φλογοβόλα, μέχρις τις επίσης γνωστές αντιλήψεις του για την τεχνητή νοημοσύνη, ο Μασκ μίλησε για τα πάντα, γράφει το Bloomberg.

«Συνήθως δεν καπνίζω “χόρτο”», είπε ο 47χρονος επιχειρηματίας, αλλά τράβηξε μια ρουφηξιά από ένα τσιγάρο με καπνό και μαριχουάνα, τα οποία είναι νόμιμα στην Καλιφόρνια.

View this post on Instagram

Time to party with Elon. http://joerogan.live

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

Ο Μασκ μίλησε ακόμη για τις δυσκολίες της διοίκησης της εταιρείας του, για την οποία είχε πει στο παρελθόν ότι δουλεύει ακατάπαυστα, σχεδόν χωρίς ύπνο. Η Tesla είναι το πιο δύσκολο από όλα τα εγχειρήματά του, είπε, και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις ζωντανή μια αυτοκινητοβιομηχανία».

Ηταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την εξαγγελία του ότι θα αποσύρει την Tesla από το χρηματιστήριο για να περάσει πλήρως υπό τον έλεγχό του. Τελικά, πήρε πίσω την ιδέα χωρίς να έχει φτάσει το θέμα στο ΔΣ της εταιρείας.

Εν τω μεταξύ όμως η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) έχει βάλει στο μικροσκόπιο την Tesla για τις  κατηγορίες της χειραγώγησης των αγορών

Μόλις μέσα στην εβδομάδα επανήλθε στις βαριές αλλά αναπόδεικτες καταγγελίες του ότι ο Βέρνον Ανσγουερθ, ο βρετανός δύτης που διέσωσε τα 12 αγόρια στην Ταϊλάνδη είναι παιδόφιλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...