244
H Μάγδα Φύσσα σε παλαιότερη εμφάνισή της σε αυτά τα τέσσερα χρόνια της δίκης της Χρυσής ΑΥγής | SOOC

Μάγδα Φύσσα: «Σήμερα μαχαιρώσατε ξανά τον Παύλο; Απαντήστε μου»

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2019, 15:56
H Μάγδα Φύσσα σε παλαιότερη εμφάνισή της σε αυτά τα τέσσερα χρόνια της δίκης της Χρυσής ΑΥγής
|SOOC

Μάγδα Φύσσα: «Σήμερα μαχαιρώσατε ξανά τον Παύλο; Απαντήστε μου»

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2019, 15:56

H πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου (εδώ) έπεσε σαν βόμβα: Τυχαίο γεγονός η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Γιώργος Ρουπακιάς ενήργησε μόνος, τα άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν είχαν σχέση· κοινώς μια κρίση που ύστερα από μια ακροαματική διαδικασία τεσσάρων χρόνων κατά τα οποία κατατέθηκαν αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία και ντοκουμέντα για τη δράση της οργάνωσης, βγάζει λάδι τους χρυσαυγίτες.

Στο άκουσμα της πρότασης της εισαγγελέως η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο οποίος έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά τον Σεπτέμβριο του 2013, δεν μπόρεσε να μείνει ψύχραιμη.

Η κυρία Φύσσα προχώρησε σε μία παρέμβαση για τα όσα άκουσε κατά την ακροαματική διαδικασία. Η πρόταση της εισαγγελέως για την ενοχή μόνο του Γ. Ρουπακιά και την απαλλαγή των 17 κατηγορουμένων ως μέλη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας από την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, προκάλεσε την οργή της.

Δευτερόλεπτα αφού αποφασίστηκε η ολιγόλεπτη διακοπή, η κυρία Φύσσα σηκώθηκε όρθια και απευθύνθηκε στην κυρία Οικονόμου:

«Να κάνω μια ερώτηση στην κυρία εισαγγελέα… Δεν αισθάνομαι καλά και πρέπει να φύγω. Σήμερα στις 18 του μήνα ο Παύλος κλείνει 75 μήνες νεκρός. Τελικά σήμερα τον ξαναμαχαιρώσατε; Αιμορραγεί η πληγή του. Θα ήθελα να απαντήσει….».

Το δικαστήριο αποχώρησε χωρίς να υπάρξει κάποια απάντηση, ενώ νωρίτερα η εισαγγελική λειτουργός είχε υποστηρίξει ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν τυχαίο περιστατικό, χωρίς σχεδιασμό.

Η κυρία Φύσσα ακούγοντας νωρίτερα την πρόταση της εισαγγελέως, ξέσπασε λέγοντας: «Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Πόσο να αντέξουμε;»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...