178
Η Μυρτώ ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού | Twitter/ΑΕΚ F.C.

Κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για οικονομική βοήθεια στη Μυρτώ

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2019, 15:17
Η Μυρτώ ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού
|Twitter/ΑΕΚ F.C.

Κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για οικονομική βοήθεια στη Μυρτώ

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2019, 15:17

Κάλεσμα για την συγκέντρωση χρημάτων για την Μυρτώ κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να βρεθούν χρήματα για τη συνέχιση της θεραπείας της στο εξωτερικό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει για να συγκεντρωθεί ποσό, το οποίο σε πρώτη φάση ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

«Από το 2012 μέχρι σήμερα, η Μυρτώ παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχτηκε από παράτυπο μετανάστη στην παραλία της Πάρου. Η κοπέλα έκτοτε είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και η οικογένειά της καλείται κάθε μήνα να συγκεντρώνει ποσά που φτάνουν τις 3.000 € για τα φάρμακα και τις θεραπείες που πρέπει να ακολουθήσει. Τα Χριστούγεννα έρχονται και η μικρή ηρωίδα που υπέφερε τόσο, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας. Θέτουμε ως πρώτο στόχο το ποσό των 20.000 €, που θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την αποκατάστασή της. Μια μικρή συνεισφορά από τον καθέναν μας είναι σημαντική, για να καλυφθεί το κόστος των ιατρικών δαπανών και να δώσουμε στη Μυρτώ την ευκαιρία να χαμογελάσει ξανά» αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...