189
Ο βουλευτής Κυρίτσης έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν νωρίτερα στην αίθουσα της Συγκλήτου | ΙΝΤΙΜΕnews

Κυρίτσης ξαναχτυπά: Φοιτητική διαδικασία η ομηρία της Συγκλήτου στο ΕΚΠΑ

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 15:42
Ο βουλευτής Κυρίτσης έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν νωρίτερα στην αίθουσα της Συγκλήτου
|ΙΝΤΙΜΕnews

Κυρίτσης ξαναχτυπά: Φοιτητική διαδικασία η ομηρία της Συγκλήτου στο ΕΚΠΑ

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 15:42

Ο επεισοδιακός εγκλωβισμός περίπου 30 καθηγητών στο κτίριο της Συγκλήτου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών το πρωί της Τρίτης, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά  μία ακόμη «φοιτητική διαδικασία»!

Αυτό βγήκε να πει στο ραδιόφωνο  ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, επαναφέροντας στην μνήμη μας παλαιότερες δηλώσεις του για τη δράση του Ρουβίκωνα.

Η συνεδρίαση της Συγκλήτου ολοκληρώθηκε εσπευσμένα εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε από ομάδα περίπου 50 φοιτητών, αίτημα των οποίων φέρεται να ήταν να μην υπάρξει απόφαση της Συγκλήτου κατά της παρουσίας του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική Σχολή!

Ο κ. Κυρίτσης ωστόσο επέμεινε πως επρόκειτο για φοιτητική διαδικασία και οι όποιες διαφορές, όπως συμπλήρωσε, θα πρέπει να λυθούν σε επίπεδο ακαδημαϊκής κοινότητας!

«Υποθέτω ότι θα τα βρουν με έναν τρόπο στη Σύγκλητο. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα θέματα της ακαδημαϊκής κοινότητας να τα αφήνουμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Ηταν μία φοιτητική διαδικασία αυτό που έγινε», ανέφερε επί λέξει.

Η δήλωση Κυρίτση δείχνει με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο ότι όχι μόνο δεν υπάρχει πολιτική βούληση να παταχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα στον χώρο των πανεπιστημίων, αλλά αντίθετα ανοχή και σε ορισμένες περιπτώσεις όπως αυτή του κ. Κυρίτση, σαφής πολιτική κάλυψη. 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...