193
Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός | Wikipedia

Κρέμες προσώπου θα διαφημίσουν οι αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2020, 16:40
Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός
|Wikipedia

Κρέμες προσώπου θα διαφημίσουν οι αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2020, 16:40

Προϊόντα περιποίησης προσώπου της Estee Lauder θα σταλούν σε λίγες ημέρες στους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, καθώς η NASA αποφάσισε να βρει νέους τρόπους χρηματοδότησης του σταθμού.

Ετσι, στις 29 Σεπεμβρίου, θα φτάσουν στο Διάστημα 10 μπουκάλια με τον προηγμένο ορό νυχτερινής αναδόμησης της επιδερμίδας, ένα από τα δημοφιλή προϊόντα της Estee Lauder. Οι αστροναύτες θα συμμετέχουν και οι ίδιοι στη διαφήμιση.

Παρόλο που πολλές διαφημίσεις έχουν βιντεοσκοπηθεί στο Διάστημα, μέχρι τώρα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί εικόνες των αστροναυτών με τα προϊόντα.

Η εταιρεία πλήρωσε 128.000 δολάρια στη NASA για να επιτρέψει στο πλήρωμα του σταθμού να τραβήξει πλάνα με το προϊόν σε διάφορα σημεία του ΔΣΣ. Στη διαφήμιση δεν θα φαίνεται να χρησιμοποιούν οι αστροναύτες την κρέμα.

Σειρά θα έχει η Adidas, η οποία έστειλε μπάλες ποδοσφαίρου και παπούτσια στο Διάστημα.

Εκτός από διαφημίσεις προϊόντων, η NASA εξετάζει και προτάσεις για ταινίες και σειρές που θα γυριστούν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ο Τομ Κρουζ θέλει να γυρίσει εκεί ταινία, ενώ εταιρεία παραγωγής ριάλιτι έχει ζητήσει να στείλει έναν άνθρωπο στον σταθμό και να προβάλει τη δεκαήμερη παραμονή του εκεί. Την επιλογή του νικητή του ριάλιτι «Space Hero» θα κάνουν οι τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...