561
Η Μία Χαλίφα, στο υπνοδωμάτιό της, όπου γύρισε πολλά από τα πορνό βίντεο που την έκαναν διάσημη |

Πώς μια λιβανέζα πορνοστάρ εξοργίζει τους ισλαμιστές

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2017, 14:24
Η Μία Χαλίφα, στο υπνοδωμάτιό της, όπου γύρισε πολλά από τα πορνό βίντεο που την έκαναν διάσημη
|

Πώς μια λιβανέζα πορνοστάρ εξοργίζει τους ισλαμιστές

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2017, 14:24

«Πέρασα μία επαναστατική φάση, νομίζω… Τώρα τελείωσε». Τον περασμένο Ιούλιο σε συνέντευξή της στην έγκυρη αμερικανική εφημερίδα Washington Post η 23χρονη Μία Χαλίφα δήλωσε πως έπαψε να ασχολείται πια με τα πορνό βίντεο και πλέον αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο φυσιολογική καριέρα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι θαυμαστές της έπαψαν να την ακολουθούν. Το αντίθετο μάλιστα.

Στην πραγματικότητα η Μία Χαλίφα, άσκησε κανονικά το επάγγελμα της διαδικτυακής πορνοστάρ μόνο για μερικούς μήνες, μεταξύ 2014-15. Ωστόσο προκάλεσε τέτοιο ντόρο που σίγουρα θα περάσει καιρός μέχρι να ξεχαστεί… Ηδη, οι θαυμαστές της μαζεύουν υπογραφές (διαδικτυακά) με σκοπό να προταθεί στον Ντόναλντ Τραμπ να ορίσει την ιδιαίτερη αυτή πορνοστάρ πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία…

Ακούγεται αστείο, φυσικά, αυτό αλλά δεν είναι και τόσο. Η Μία Χαλίφα πέρα από θαυμαστές έχει και εχθρούς, ίσως επικίνδυνους. Εξαιτίας των πορνογραφικών βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί, αποτελεί σήμερα στόχο των φανατικών Ισλαμιστών.

Khalifa-indignada-hackearon-cuenta-Instagram_CLAIMA20150916_0153_30

Δέχεται απειλές για τη ζωή της και έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στην παγκόσμια μουσουλμανική κοινότητα  ‒ άλλοι την κατηγορούν για προσβολή της χώρας και της πίστης της και άλλοι της αναγνωρίζουν το δικαίωμα να διαχειριστεί τον εαυτό της όπως θέλει. Επίσης της καταλογίζουν πως ντροπιάζει τις Λιβανέζες και τις μουσουλμάνες.

Η ίδια απαντά πως αν οι Λιβανέζες και οι μουσουλμάνες κινδυνεύουν να ντροπιαστούν εξαιτίας της, τα πράγματα είναι κωμικοτραγικά για τις ίδιες. Η Μία Χαλίφα, πάντως, δεν είναι μουσουλμάνα. Γεννήθηκε στη Βηρυτό, το 1993 και μετακόμισε με την οικογένειά της στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Τέξας το 2000. Οι γονείς της είναι καθολικοί το ίδιο κι εκείνη αν και πλέον δεν ασχολείται καθόλου με τα θρησκευτικά.

Ωστόσο σε πολλά από τα πορνογραφικά βίντεο που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο, η ίδια παίζει ντυμένη μουσουλμανικά και με μαντίλα. Αυτό φυσικά εξοργίζει τους μουσουλμάνους, φανατικούς και μη. Τους Λιβανέζους ειδικά πάντως τους εξοργίζει και το γεγονός ότι έχει κάνει τατουάζ στο χέρι της τον πρώτο στίχο του εθνικού ύμνου και το σήμα του Λιβανέζικου Στρατού. Το τελευταίο το έκανε το 2012, μετά τον βομβαρδισμό του Λιβάνου.

Descubra-porque-Mia-Khalifa-e-a-atriz-do-momento-5

Η Χαλίφα, όταν πήγαινε γυμνάσιο, στο Τέξας όπου έμενε με την οικογένειά της ήταν παίκτρια του λακρός. Σπούδασε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και όταν έγινε 18 ετών παντρεύτηκε έναν Αμερικανό ο οποίος δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Επίσης δεν είναι βέβαιο αν ο γάμος αυτός εξακολουθεί να υφίσταται.

Στην πορνογραφία μπήκε τυχαία. Το 2014, ενώ εργαζόταν ως υπάλληλος σε φαστ φουντ της αλυσίδας Whataburger, την πλησίασε ένας πελάτης και τη ρώτησε αν έχει σκεφτεί ποτέ να παίξει σε πορνοταινία. Δεν ξέρουμε τι απάντησε, πάντως μέσα στην ίδια χρονιά τα βίντεό της σημείωσαν 1,5 εκατ. views και από τον Οκτώβριο μέχρι των Δεκέμβριο έγιναν τα πρώτα σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως.

MIA5

Η Μία Χαλίφα είναι μια παράξενη ιστορία. Είναι ξεκάθαρα πορνό, αλλά ταυτόχρονα είναι και υπερβολικά τολμηρό αυτό που κάνει, με την έννοια της πρόκλησης ηθών και αξιών μιας πολύ συντηρητικής θρησκευτικής κοινότητας.

Επίσης και ταυτόχρονα οι ηρωίδες που υποδύεται έχουν κάτι το εντελώς αφελές και… παιδικό. «Το Χόλιγουντ έχει πει πολύ χειρότερα πράγματα για τους μουσουλμάνους απ΄ότι τα δικά μου πορνό βίντεο», δήλωσε στη Washington Post, σχετικά με τις επιθέσεις και τις απειλές που δέχεται διαρκώς από το 2014.

Και στο ηλεκτρονικό μήνυμα «Θα καείς στην Κόλαση» που έλαβε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε: «Κι ό,τι ήθελα να μαυρίσω λιγάκι».

CERZX2mWgAI07Ri

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...