246
|

Ο αετός ανοίγει τα φτερά του στο Παρίσι

Γιώτα Παναγιώτου Γιώτα Παναγιώτου 6 Νοεμβρίου 2014, 21:07

Ο αετός ανοίγει τα φτερά του στο Παρίσι

Γιώτα Παναγιώτου Γιώτα Παναγιώτου 6 Νοεμβρίου 2014, 21:07

Μια διαφορετική αίσθηση ελευθερίας, μια έκρηξη συναισθημάτων. Να πετάς πάνω από το Παρίσι. Όχι με τα συμβατικά μέσα. Ούτε καν σαν άνθρωπος. Αλλά σαν αετός.

Αυτή την εκπληκτική ιδέα είχε η μη κερδοσκοπική γαλλική οργάνωση FREEDOM προκειμένου να προωθήσει το σκοπό της, που δεν είναι άλλος από την προστασία του σπάνιου αυτού είδους και τον επαναπατρισμό του στις γαλλικές και τις ελβετικές Άλπεις.

Έτσι, συνεργάστηκε με την εταιρεία SONY, η οποία διέθεσε το μοντέλο Action Cam Mini HDR-AZ1, για την πρωτότυπη αποστολή. Η κάμερα στερεώθηκε στην πλάτη του αετού και κατέγραψε μια φαντασμαγορική πτήση, που σου δίνει την αίσθηση καθώς την παρακολουθείς, με εκπληκτική ακρίβεια, ότι εσύ ο ίδιος γίνεσαι ο βασιλιάς των αιθέρων.

Η SONY ανακοίνωσε ότι η συνεργασία της με τη FREEDOM θα συνεχιστεί και θα διαθέσει κι άλλες τέτοιου τύπου κάμερες, προκειμένου να βοηθήσει την οργάνωση να μελετήσει τη συμπεριφορά των υπέροχων πουλιών, έτσι ώστε να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον επαναπατρισμό τους. Επιπλέον, τα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας θα προβάλουν κι άλλα σχετικά video που θα γυριστούν με την Action Cam, με στόχο την ενίσχυση της FREEDOM.

Προς το παρόν, για όσους λαχταρούν να ανοίξουν τη σκέψη και τα φτερά τους στον ουρανό του Παρισιού, ο πανέμορφος αετός με τη λευκή ουρά απογειώνεται, με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, από τον πύργο του Άιφελ διασχίζει τον ποταμό Seine και, περνώντας μέσα από το Trocadero, συναντά τον εκπαιδευτή του Jacques Olivier Travers που τον περιμένει χαμογελώντας.
 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News