156
Το κέντρο διασκέδασης που λειτουργούσε στη Λιοσίων | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κέντρο διασκέδασης λειτουργούσε κανονικά στη Λιοσίων

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2021, 09:30
Το κέντρο διασκέδασης που λειτουργούσε στη Λιοσίων
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κέντρο διασκέδασης λειτουργούσε κανονικά στη Λιοσίων

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2021, 09:30

Οσοι είχαν ακόμα απορίες για το πόσο διάτρητο είναι το lockdown που εφαρμόζεται εδώ και εβδομάδες στην Αττική, πήραν την απάντησή τους τη νύχτα της Παρασκευής.

Σε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης εντοπίστηκε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, το οποίο λειτουργούσε με ζωντανή μουσική και θαμώνες εν μέσω απαγορευτικού. Πρόκειται για κλαμπ στη Λιοσίων, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ επ’ αυτοφώρω πιάστηκαν 20 πελάτες, μια τραγουδίστρια, σερβιτόροι και δύο αλλοδαποί «πορτιέριδες». Το κέντρο διασκέδασης παρακολουθούνταν επί μέρες. Μάλιστα, το εν λόγω κέντρο διασκέδασης έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για την Covid-19.

Την επιχείρηση συνέδραμε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, ενώ όπως σχολίασαν στο ΑΠΕ -ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι οι πολίτες εμπιστεύονται το τηλεφωνικό κέντρο 1520 για τις καταγγελίες τους καθώς η αντίδραση είναι άμεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News