172
Ο Κώστας Κεντέρης πανηγυρίζει στο βήμα του τερματισμού της ιστορικής κούρσας στο Σίδνεϊ | Τwitter

Κεντέρης: Μην αφήσετε κανέναν να καπηλευτεί την επιτυχία σας

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2018, 16:18
Ο Κώστας Κεντέρης πανηγυρίζει στο βήμα του τερματισμού της ιστορικής κούρσας στο Σίδνεϊ
|Τwitter

Κεντέρης: Μην αφήσετε κανέναν να καπηλευτεί την επιτυχία σας

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2018, 16:18

Η επιτυχία ανήκει μόνο σε σας, την οικογένεια και τους προπονητές σας, διαμηνύει ο Κώστας Κεντέρης στους έλληνες  αθλητές που έλαμψαν τις τελευταίες ημέρες με τις εμφανίσεις τους σε διεθνές επίπεδο, καλώντας τους να μην αφήσουν κανέναν να τις καπηλευθεί.

Συγχαρητήρια σε όλους, μεταλλιουχους και μη . Να είστε περήφανοι που φορέσατε τα γαλανόλευκα με το εθνόσημο και…

Geplaatst door Kostas Kenteris op Maandag 13 augustus 2018

Σε ανάρτησή του στο Facebook που συνοδεύεται από ένα κολάζ φωτογραφιών των αθλητών που ανέβασαν ψηλά τη γαλανόλευκη με τις πρόσφατες επιτυχίες τους, ο ολυμπιονίκης των 200 μέτρων τούς συγχαίρει για την παρουσία τους στις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαν και ταυτόχρονα επισημαίνει ότι δυσκολότερο απο την κατάκτηση της κορυφής είναι να παραμείνεις εκεί.

Ακολουθεί το βίντεο από την απίστευτη κούρσα των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Κώστα Κεντέρη ανάμεσα σε μεγαθήρια τότε του αγωνίσματος όπως ο Ντάρεν Κάμπελ και ο Άτο Μπόλτον.

Η συγκυρία; Ο Κώστας είχε αφιερώσει τότε τη νίκη του στα θύματα του ναυαγίου του Σάμινα, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι σημερινοί πρωταθλητές μας στο Στίβο, σε αυτούς που χάθηκαν στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...