210
Εκ των τελευταίων πιστών του Πάνου Καμμένου, Κώστας Κατσίκης | INTIMEnews

Κατσίκης μαινόμενος: Αποστάτες όσοι μένουν στην κυβέρνηση Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 10:42
Εκ των τελευταίων πιστών του Πάνου Καμμένου, Κώστας Κατσίκης
|INTIMEnews

Κατσίκης μαινόμενος: Αποστάτες όσοι μένουν στην κυβέρνηση Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 10:42

Ενα 24ωρο μετά τη θεατρική αποχώρηση των μισών ΑΝΕΛ  από την κυβέρνηση, ο πιστότερος των βουλευτών του Πάνου Καμμένου, Κώστας Κατσίκης, βάλλει κατά των «ανελιτών» υπουργών που επέλεξαν να κρατήσουν τις καρέκλες τους και να μην ακολουθήσουν στη θεατρική έξοδο τον αρχηγό τους.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κατσίκης χαρακτήρισε αποστάτες τον Βασίλη Κόκκαλη, τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον Τέρενς Κουίκ και την Ελενα Κουντουρά, στην οποία μάλιστα εστίασε και τα «πυρά» του.

«Όσοι παραμένουν στην κυβέρνηση, είναι αποστάτες. Εδώ φαίνεται και η διαφωνία μας με τον Πρωθυπουργό γιατί αντί να καρατομήσει αυτούς που ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε, αυτός τους κρατάει στην κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά και εστιάζοντας τα «πυρά» του στην υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, πρόσθεσε:

«Η κυρία Κουντουρά έχει ευεργετηθεί πάρα πολύ από τον Πάνο Καμμένο και με την δήλωσή της θέτει τον εαυτό της εκτός κινήματος», άλλωστε, όπως σημείωσε, δεν θα την έκανε ο Τσίπρας υπουργό αν δεν το είχε εισηγηθεί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν προδώσει τους ψηφοφόρους γιατί έχουν εκλεγεί με μία κεντροδεξιά και δεξιά ατζέντα», υποστήριξε στις ίδιες του δηλώσεις ο κ. Κατσίκης που εδώ και μέρες είχε προαναγγείλει την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο να λογαριάζει τη στάση των συναδέλφων του στην ΚΟ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...