249
Ο λογαριασμός της καμπάνιας του Αλέξη Τσίπρα για την Κομισιόν το 2014 φιλοξενεί πλέον θέματα lifestyle | CreativeProtagon

Κάτι δεν πάει καλά με το www.alexistsipras.eu

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 14:33
Ο λογαριασμός της καμπάνιας του Αλέξη Τσίπρα για την Κομισιόν το 2014 φιλοξενεί πλέον θέματα lifestyle
|CreativeProtagon

Κάτι δεν πάει καλά με το www.alexistsipras.eu

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 14:33

Τι απογίνονται τα sites των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όταν διακόπτεται η πληρωμή για τη συντήρησή τους;

Συνήθως κλείνουν, θα υποθέσει κανείς.

Ομως, στην περίπτωση του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συμμετείχε στον ευρωπαϊκό εκλογικό του αγώνα το 2014 ως υποψήφιος της ευρωπαϊκής Αριστεράς για την Κομισιόν, η απάντηση δεν είναι και τόσο προφανής: το alexistsipras.eu, όπου φιλοξενούνταν οι πολιτικές δράσεις του στην ευρωκούρσα για τον διάδοχο του Μπαρόζο, ανήκει πλέον σε ηλεκτρονικό περιοδικό ποικίλης ύλης, το οποίο διατήρησε την ιντερνετική διεύθυνση του υποψηφίου ακριβώς ως είχε.

Και ενώ από τον Μάρτιο του 2014 έως και τα τέλη του 2015 μπορούσε κανείς να αναζητήσει πληροφορίες για την καμπάνια του κ. Τσίπρα να «Αλλάξει η Ευρώπη», από τις αρχές του 2016 το alexistsipras.eu άρχισε να φιλοξενεί συνταγές για smoothies και άρθρα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Από τότε μέχρι σήμερα η ύλη του επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα όπως ξύλινα τραπέζια με μεταλλική βάση, γαμήλιες πέργκολες, τι να προσέξει κανείς όταν αγοράζει φούρνο μικροκυμάτων και μία ευρεία γκάμα συμβουλών που καλύπτουν τους τομείς του φαγητού, της υγείας, του lifestyle, της υψηλής τεχνολογίας και πολλών ακόμα. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικο περιοδικό ονομάστηκε «Alexis», το υπογράφει ο κύριος Alexis Tsipras και το περιεχόμενό του είναι στα Ολλανδικά.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και σήμερα η συγκεκριμένη διεύθυνση με το ηλεκτρονικό περιοδικό συμπεριλαμβάνεται στους εξωτερικούς συνδέσμους της σελίδας για τον έλληνα Πρωθυπουργό στη Βικιπέδια (εδώ), υπό τον τίτλο «Η ιστοσελίδα της υποψηφιότητάς του ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...