342
Κατερίνα Παπακώστα και Πάνος Καμμένος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό αφού είπαν «ναι» στο προσκλητήριο Τσίπρα | INTIMEnews

Καμμένος και Παπακώστα χέρι – χέρι στο «προσκλητήριο» Τσίπρα [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2018, 13:52
Κατερίνα Παπακώστα και Πάνος Καμμένος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό αφού είπαν «ναι» στο προσκλητήριο Τσίπρα
|INTIMEnews

Καμμένος και Παπακώστα χέρι – χέρι στο «προσκλητήριο» Τσίπρα [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2018, 13:52

Πάνος Καμμένος και Κατερίνα Παπακώστα επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών και στις δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους στη Βουλή, ανακοίνωσαν επισήμως τη συνεργασία τους, ανταποκρινόμενοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, στο προσκλητήριο συμπαράταξης του Αλέξη Τσίπρα!

Το πολιτικό φλερτ των δύο άλλοτε βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει πλέον σε άλλη βάση, καθώς όπως ανακοινώθηκε «ξεκινά η συζήτηση για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων προγραμματικής σύγκλισης μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Νέας Ελληνικής Ορμής», του φορέα που ίδρυσε λίγο μετά τη διαγραφή της από την ΝΔ η κυρία Παπακώστα.

«Συναντηθήκαμε σήμερα με την κυρία Παπακώστα…Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από τη ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή. Γιατί η ΝΔ δεν είναι πια ίδια», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Πάνος Καμμένος για να συμπληρώσει:

«Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότης. Τα μνημόνια τελείωσαν τώρα αρχίζει η νέα πορεία, ο λαός. Και τώρα αρχίζει μία διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε για την απαρχή ενός διαλόγου με προγραμματική σύγκλιση, σηματοδοτώντας αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων».

«Εμείς δεν αλλάξαμε, οι άλλοι άλλαξαν», ήταν μία ακόμη αιχμή που άφησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατά της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε ότι «με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και τη δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων».

«Στόχος», τόνισε, «το εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μετά, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις».

Το τετ α τετ των δύο στη Βουλή έδωσε νέα τροφή και στα σενάρια «αξιοποίησης» της κυρίας Παπακώστα ενόψει ανασχηματισμού, καθώς η ανεξάρτητη βουλευτής προβάλλει ως πιθανή υποψήφια για μία θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Η όλη συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχείρησης «Διεύρυνση» από τον Αλέξη Τσίπρα και της πλαγιοκόπησης ακόμα και του κεντροδεξιού χώρου, κλείνοντας το μάτι στους λεγόμενους «καραμανλικούς».

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση Καμμένου – Παπακώστα στη Βουλή:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...