150
Ο νυν διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Μιχάλης Καλογήρου σε φωτογραφία με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή την περίοδο της διακυβέρνησής του | INTIMEnews

Καλογήρου: Ο Κοντονής λέει ανακρίβειες – δεν είμαστε όψιμοι αντιφασίστες

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2020, 10:45
Ο νυν διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Μιχάλης Καλογήρου σε φωτογραφία με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή την περίοδο της διακυβέρνησής του
|INTIMEnews

Καλογήρου: Ο Κοντονής λέει ανακρίβειες – δεν είμαστε όψιμοι αντιφασίστες

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2020, 10:45

Για «περιέργες» σκοπιμότητες και ανακρίβειες σχετικά με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που όπως διαπιστώνεται δίνουν δικαίωμα (επαν)εκλογής σε ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής παρά την καταδίκη τους, κατηγόρησε τον αποπεμφθέντα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρο Κοντονή, ο αντικαταστάτης του στο υπουργείο Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης Τσίπρα, και νυν διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καλογήρου.

«Ο κ. Κοντονής λέει ανακρίβειες και είναι εσφαλμένη η προσέγγισή του», δήλωσε ο κ. Καλογήρου στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen, επιμένοντας ότι για  «όλα τα αδικήματα η ανώτατη ποινή είναι 15 χρόνια».

«Ο νέος Ποινικός Κώδικας είναι πιο αυστηρός […] Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης της Χρυσής Αυγής από τον Ποινικό Κώδικα. Δεν είμαστε όψιμοι αντιφασίστες», τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης που επιβεβαίωσε κατά τα άλλα ότι «η Χρυσή Αυγή διατηρεί ακόμα και μετά την επιβολή ποινών το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι», καθώς «για να στερηθείς τα πολιτικά δικαιώματα πρέπει να είναι αμετάκλητη η καταδίκη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...