180
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης προστέθηκε στη λίστα των κυβερνητικών στελεχών που τέθηκαν σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω Covid-19 | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Και τρίτος υπουργός σε καραντίνα λόγω κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2020, 13:05
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης προστέθηκε στη λίστα των κυβερνητικών στελεχών που τέθηκαν σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω Covid-19
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Και τρίτος υπουργός σε καραντίνα λόγω κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2020, 13:05

Μέσα σε λίγες ώρες, η κυβέρνηση μετρά τρεις υπουργούς… λιγότερους λόγω κορονοϊού. Μετά τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Παπαθανάση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που τέθηκαν σε καραντίνα καθώς είχαν συνάντηση με θετικό κρούσμα την Τετάρτη (εδώ), έγινε γνωστό ότι και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό για τον ίδιο λόγο.

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός ενημερώθηκε την Πέμπτη ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε την Τετάρτη με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας.

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο κ. Πλακιωτάκης τέθηκε σε απομόνωση έως ότου διαγνωστεί αρνητικός.

Ο ίδιος δήλωσε: «Για τις επόμενες μέρες θα εργάζομαι από το σπίτι, αφού πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι επενδυτής που συνάντησα χθες, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ακολουθώ πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ».

Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, αλλά αφού έγινε γνωστό το κρούσμα σε συνάντηση που είχαν με ξένο επενδυτή, ακύρωσαν το πρόγραμμα και τέθηκαν και αυτοί σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...