209
Νίκος Παπαθανάσης και Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή. Επρόκειτο να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά τέθηκαν σε κατ' οίκον καραντίνα | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Σε καραντίνα λόγω Covid-19 ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2020, 11:25
Νίκος Παπαθανάσης και Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή. Επρόκειτο να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά τέθηκαν σε κατ' οίκον καραντίνα
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Σε καραντίνα λόγω Covid-19 ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2020, 11:25

Ο κορονοϊός «έπληξε» το κυβερνητικό επιτελείο και προκάλεσε ανατροπές. Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης, υπουργός και αν. υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αντίστοιχα, δεν θα ταξιδέψουν τελικά στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο λόγος ήταν ότι σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών ήταν θετικός στην Covid-19.

Ως συνέπεια, οι δύο υπουργοί τέθηκαν σε απομόνωση στο σπίτι τους, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί ή όχι από τον ιό. Οπως πάντως τονίστηκε, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Παπαθανάσης δεν είχαν συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη.

H ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν η ακόλουθη:

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Αδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...