241
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη Βουλή το 2013. Τώρα ελπίζει ότι θα επιστρέψει, ως υποψήφιος με τον Λεβέντη | SOOC

Και ο Μαρκογιαννάκης στη «σωσίβια λέμβο» του Λεβέντη;

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2019, 11:32
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη Βουλή το 2013. Τώρα ελπίζει ότι θα επιστρέψει, ως υποψήφιος με τον Λεβέντη
|SOOC

Και ο Μαρκογιαννάκης στη «σωσίβια λέμβο» του Λεβέντη;

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2019, 11:32

Από τη μία είναι οι δημοσκοπήσεις που δεν είναι τόσο ευνοϊκές για την Ενωση Κεντρώων. Σε συνδυασμό και με το ισχνό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές (1,45%) το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη βλέπει την επιστροφή στο… εξωκοινοβουλευτικό Κέντρο να είναι μια εξαιρετικά πιθανή εξέλιξη το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Και από την άλλη είναι τα διάφορα «ορφανά» της ελληνικής Δεξιάς, πολιτευτές που έμειναν άστεγοι μετά την απόφαση των Ανεξ. Ελλήνων να μην κατέβουν στις εθνικές εκλογές, αλλά και άλλοι.

Ετσι, ο μεν κ. Λεβέντης καλοδέχεται όποιον μπορεί να του φέρει μερικές ψήφους, οι δε υποψήφιοι που ονειρεύονται μια ακόμη τετραετία στη Βουλή –έστω και υπό τον κ. Λεβέντη– πληθαίνουν.

Μετά, λοιπόν, τον Κώστα Κατσίκη των ΑΝΕΛ (εδώ) και τον Νίκο –πρώην ΑΝΕΛ, μετέπειτα ΧΡΙΚΕ, δηλαδή Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος– Νικολόπουλο (εδώ), ήρθε καθώς φαίνεται και η ώρα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, παλιού βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας αλλά «κομμένου» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να δοκιμάσει την τύχη του με την Ενωση Κεντρώων.

Οπως ανέφεραν τα parapolitika.gr, ο κ. Μαρκογιαννάκης θα δώσει το απόγευμα συνέντευξη Τύπου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Σε αυτήν θα ανοίξει τα «χαρτιά του» και κατά πληροφορίες θα ανακοινώσει την απόφασή του να συμπορευθεί με τον κ. Λεβέντη.

Οπως επισημαίνεται, στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, η Ενωση Κεντρώων πήρε στα Χανιά 2,71%, τα πήγε δηλαδή καλύτερα από κάθε άλλη εκλογική περιφέρεια. Και λέγεται ότι ήταν ο κ. Μαρκογιαννάκης που όπου έδωσε «γραμμή» για ψήφο στον κ. Λεβέντη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...