140
Απογοητευμένος ο Βασίλης Λεβέντης από τα exit poll, ευελπιστεί σε καλύτερα ποσοστά για το κόμμα του στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα | INTIMEnews

Χολωμένος ο Λεβέντης: Μα να ψηφίσουν Βελόπουλο που μοίραζε επιστολές του Ιησού και αλοιφές;

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 20:17
Απογοητευμένος ο Βασίλης Λεβέντης από τα exit poll, ευελπιστεί σε καλύτερα ποσοστά για το κόμμα του στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα
|INTIMEnews

Χολωμένος ο Λεβέντης: Μα να ψηφίσουν Βελόπουλο που μοίραζε επιστολές του Ιησού και αλοιφές;

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 20:17

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν μπορούσε με τίποτα να χωνέψει την εικόνα που έδωσαν τα exit poll και ιδιαίτερα το ποσοστό που εμφάνιζαν για το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση» και το MέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

«Αυτά τα exit poll πρέπει να πέσουν έξω. Δεν μπορεί ο λαός να μην ψήφισε Ενωση Κεντρώων, ένα κόμμα που αγωνίστηκε κατά του δικομματισμού και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και να ψήφισε τον Βαρουφάκη που κατέστρεψε την οικονομία και να ψήφισε Βελόπουλο που μοίραζε επιστολές του Ιησού Χριστού και αλοιφές για τη μέση», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση που έκανε ο κ. Λεβέντης στην ΕΡΤ.

«Ελπίζω να αλλάξει», πρόσθεσε, «όταν θα προστεθούν τα αποτελέσματα Κρήτης και Μακεδονίας και θα δούμε σε ποιο βαθμό» και για μία ακόμη φορά κατήγγειλε την «πολιτική δίωξη» του κόμματός του που όπως επανέλαβε, δεν είχε την πρέπουσα προβολή από τα κανάλια.