• Ενας λαχταριστός καβγάς Αρβανίτη - Καρανικόλα: «Είσαι εθνικός συκοφάντης» - «Είσαι ένα τρολάκι» - «Είσαι χθεσινός»

    Καθώς απομένουν λιγότερες από 10 Κυριακές ως τις ευρωεκλογές, οι υποψήφιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού –του όποιου κοινού. Το απέδειξαν το βράδυ, της Πέμπτης, ο Κώστας Αρβανίτης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Σπύρος Καρανικόλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής «One Talk» στο One και έδωσαν ένα σόου με εκατέρωθεν ύβρεις, έτσι, για να μη βαριέται ο κόσμος.

     

    Καλεσμένοι, βέβαια, του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή στο στούντιο ήταν και η Ευαγγελία Λιακούλη, βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ και ο Δημήτρης Βίτσας, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον ανήκει στη Νέα Αριστερά, αλλά καθώς είναι μάλλον μετριοπαθείς πέρασαν απαρατήρητοι, ιδίως όταν ο κ. Αρβανίτης και ο κ. Καρανικόλας άρχισαν τα «είσαι ψεύτης», «είσαι εθνικός συκοφάντης», «είσαι ένα τρολάκι» και ανέβασαν τον πολιτικό μας πολιτισμό σε νέα ύψη.

     

    Η αφορμή για τη σύγκρουση των δύο δόθηκε προς το τέλος της εκπομπής, σε ένα σημείο όπου ο κ. Καρανικόλας θεώρησε έξυπνο να στριμώξει τον κ. Αρβανίτη για το θέμα του φράχτη του Εβρου (τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «χρήσιμο» αλλά ο κ. Αρβανίτης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε τις αποστάσεις του). Τότε ο κ. Αρβανίτης, με το γνωστό του ύφος, χαρακτήρισε τον κ. Καρανικόλα «τρολάκι».

     

    «Οι χαρακτηρισμοί σάς χαρακτηρίζουν», του απάντησε ο κ. Καρανικόλας, που πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, δεν σας διέκοψα».

     

    «Μα είναι δυνατόν να με λέτε “συκοφάντη της χώρας”;» τον ρώτησε ο κ. Αρβανίτης, για να ακολουθήσει ένας όμορφος τηλεοπτικός καβγάς από αυτούς που κάνουν μια κάποια αίσθηση.

     

    Καρανικόλας: «Είστε συκοφάντης. Οταν μέχρι και σήμερα λέτε για τη “νεκρή Μαρία” και δεν ζητάτε μια συγγνώμη…»

     

    Αρβανίτης: «Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη, σε σένα; Τι είσαι εσύ;»

     

    Καρανικόλας: «Είστε εθνικός συκοφάντης. Οταν μιλάτε για push backs, είστε εθνικός συκοφάντης».

     

    Αρβανίτης: «Υπάρχουν push backs, το λέει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ντροπή σου. Υπάρχουν 57 νεκροί»

     

    Καρανικόλας: «Είστε ο συντάκτης του άθλιου ψηφίσματος»…

     

    Αρβανίτης: «Αθλιο; Πας για ευρωεκλογές; Και λες άθλιο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; Πας καλά;»

     

    Καρανικόλας: «Αξιοποιείτε τη θέση σας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να κάνετε αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι εθνική ντροπή».

     

    Αρβανίτης: «Εθνική ντροπή είσαι εσύ. Θα μας πεις για εθνική ντροπή. Αντε, χθεσινέ»…

     

    Καρανικόλας: «Είναι μη πατριωτική στάση».

     

    Αρβανίτης: «Θα μας πεις εσύ για πατριωτική στάση… Πας καλά;»

     

    Μετά ο τσακωμός συνεχίστηκε. Ο κ. Αρβανίτης χαρακτήρισε «τρολ» και τον Νίκο Ρωμανό, εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο κ. Καρανικόλας θίχτηκε και του είπε ότι πρέπει να σέβεται τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο κ. Αρβανίτης τον παρατήρησε ότι αυτός δεν σέβεται ευρωβουλευτή (δείχνοντας τον εαυτό του) και του είπε πόσους σταυρούς έχει πάρει και ότι κάνει θεσμική δουλειά και ο κ. Καρανικόλας του υπέδειξε ότι το άρθρο 27 του επίμαχου ψηφίσματος ζητούσε να κοπούν κονδύλια για την Παιδεία και την Υγεία. «Ελα, μωρέ, ανόητε», θύμωσε ο κ. Αρβανίτης.

     

    Τέλος πάντων, όποιος έχει όρεξη μπορεί να δει και το σχετικό βίντεο της εκπομπής.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε τον Γιάννη Βούρο ως υποψήφιο των Δημοκρατών για τις ευρωεκλογές

    To δικό του celebrity –έστω και στην πολύ πιο σοβαρή εκδοχή του– παρουσίασε εν όψει ευρωεκλογών ο Ανδρέας Λοβέρδος στο δεύτερο κύμα υποψηφίων ευρωβουλευτών των Δημοκρατών που ανακοίνωσε την Πέμπτη.

     

    Πρόκειται για τον Γιάννη Βούρο, δημοφιλή ηθοποιό ο οποίος πάντως είχε και μια αξιοπρόσεκτη σταδιοδρομία στην πολιτική: διατέλεσε, το 2009-2012, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έπειτα εξελέγη δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας (ενώ δεν επανεξελέγη το περασμένο φθινόπωρο για 90 ψήφους).

     

    Ο κ. Λοβέρδος παρουσίασε 13 υποψηφίους και δήλωσε πως «τους ενώνει η αγάπη για την πατρίδα, η κοινή λογική και η μετριοπάθεια».

     

    Ο κ. Λοβέρδος, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανεβάζει ρυθμούς στην προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατών, με ανακοινώσεις υποψηφίων και δράσεις.

     

    Ο ίδιος εξάλλου, έσπευσε την Πέμπτη στο σημείο, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων-Καματερού, όπου δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή, για να αφήσει λίγα άνθη.

    Μια που πιάσαμε τη δραστηριότητα του κ. Λοβέρδου, κρατήστε και το εξής: έχει ελπίδες, μικρές αλλά τις έχει, αν εκπέσουν οι βουλευτές των Σπαρτιατών και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πάρει δύο έδρες, να μπει στη Βουλή ως πρώτος επιλαχών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών!

     

  • Υποψήφιος για ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο νικητής του «Greek Idol 2»

    Μια που πιάσαμε τους υποψηφίους ευρωβουλευτές και τις διασημότητες, να πούμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να χτίζει μια νέα αισθητική για τον ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Το κόμμα που κάποτε είχε στην Ευρωβουλή έναν Μιχάλη Παπαγιαννάκη, τώρα θέλει να έχει τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, ο οποίος ξεχωρίζει επειδή κάποτε νίκησε στο «Greek Idol 2», ένα ριάλιτι ταλέντων που έπαιζε κάποτε ο Alpha.

     

    Βέβαια ο κ. Τσακαλάκος, μουσικός, θα πρέπει πρώτα να προκριθεί στην τελική λίστα –είναι, δηλαδή, υποψήφιος που θα διεκδικήσει την ψήφο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, στη διαδικασία που θα καταρτίσει το ευρωψηφοδέλτιο.

     

    Εχει όμως όλες τις περγαμηνές για να τα καταφέρει: Όπως εξάλλου ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου: «ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι Ελληνοαμερικανός συνθέτης και τραγουδιστής. Γεννήθηκε το 1978 στο New Jersey των ΗΠΑ, αλλά πέρασε τα εφηβικά του χρόνια στην Ελλάδα όπου τελείωσε και το Λύκειο. Σπούδασε μουσική και έκανε το μεταπτυχιακό του στην Μουσική Συνθεση στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (S.U.N Y). Απο το 2008 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Το 2011 νίκησε στο τηλεοπτικό talent show “Greek Idol 2”, χάρη στην υποστήριξη του κόσμου. Έχοντας γίνει πρόσφατα πατέρας, αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά ενεργά με την πολιτική».

  • Η σημασία της ανακοίνωσης του Γιώργου Μουρούτη ως υποψηφίου με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

    Υπάρχουν, βέβαια, και πιο σοβαρές περιπτώσεις. Οπως αυτή που ανακοίνωσε η ΝΔ, με φωτογραφία μάλιστα χειραψίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Παρασκευή: είναι ο Γιώργος Μουρούτης.

     

    Η ανακοίνωση της Πειραιώς ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

     

    «Ο Γιώργος Μουρούτης είναι εκδότης και δημοσιογράφος. Είναι ιδρυτής και γενικός διευθυντής του ThePresident.gr, σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ONE, καθώς και επικεφαλής του Εκδοτικού Οίκου ΑΘens Bookstore Publications, που μεταξύ άλλων έχει τα εκδοτικά δικαιώματα του Barack και της Michelle Οbama. Ο κ. Μουρούτης έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ενώ την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την περίοδο 2009-2012 διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ. Εχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Ιστορία Αρχαιολογία και Τέχνη στο Αν. Παν/μιο Κύπρου, είναι κάτοχος diploma στο Digital Marketing από το Alba, και μεταπτυχιακός φοιτητής Πολιτικών Επιστημών στο Παν. Πελοποννήσου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της ΕΣΠΗΤ και του ΔΣ του Ιστορικού Συλλόγου “Οι φίλοι του Αγίου Όρους”».

    Το όλο ζουμί βέβαια είναι ότι ο κ. Μουρούτης είναι ένας άνθρωπος του κ. Σαμαρά, στενός συνεργάτης του όχι μόνο την εξαετία 2009-2015 που ο τελευταίος ήταν πρόεδρος της ΝΔ, αλλά ήδη από τα χρόνια της Πολιτικής Ανοιξης στα αξέχαστα 90s. Και η ανακοίνωσή του ξεχωριστά, όχι δηλαδή μέσα σε έναν μεγαλύτερο κατάλογο υποψηφίων, και με φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει την ιδιαίτερη σημασία της.




text
  • Φέτος έπρεπε να στείλουμε και στη Eurovision κάτι σε Ολυμπιακό. Τι πρόκριση!


    8 Μαΐου 2024, 23:58