1063
Ο Μέσι με τη μέλλουσα σύζυγό του, Αντονέλα, φωτογραφημένοι μαζί με τα δύο αγόρια τους, πέντε και δύο ετών | Instagram/leomessi

Ηρθε η ώρα να παντρευτεί κι ο Μέσι

Ο Μέσι με τη μέλλουσα σύζυγό του, Αντονέλα, φωτογραφημένοι μαζί με τα δύο αγόρια τους, πέντε και δύο ετών
|Instagram/leomessi

Ηρθε η ώρα να παντρευτεί κι ο Μέσι

Λοιπόν όταν είσαι γυναίκα και ακούς ότι ένας άνδρας παντρεύεται τον παιδικό έρωτά του κάτι παθαίνεις. Σου αρέσει, σε συγκινεί, τον θεωρείς έναν καλό άνδρα. Αυτό σκέφτηκα όταν άκουσα πως ο Λιονέλ Μέσι, ο αργεντίνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, παντρεύεται.

Να εξηγούμαστε, από ποδόσφαιρο δεν ξέρω τίποτα. Αλλά τον Μέσι τον ξέρω, επειδή ζω μέσα στην κοινωνία και ακούω ανθρώπους να μιλάνε.

Για να πω την αλήθεια, λοιπόν, εξεπλάγην που ο Μέσι παντρεύεται μια κοπέλα κανονική και όχι σούπερ μοντέλο. Για κάποιον λόγο θεωρούσα ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σαν τον Ρονάλντο, που βγαίνει κάθε βράδυ και με άλλο μοντέλο.

Vacaciones !!!! Nada más lindo que vos .. te amo

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Ο Λιονέλ Μέσι όμως δεν είναι τέτοιος. Αυτός τα έχει 9 χρόνια (από το 2008) με την Αντονέλα Ροκούτζο, που την ξέρει από πεντάχρονος, επειδή είναι ξαδέρφη του καλύτερού του φίλου, επίσης ποδοσφαιριστή, Λούκας Σκάλια.

Τον πρώτο χρόνο η σχέση τους παρέμεινε κρυφή. Ο Μέσι ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως έχει δεσμό με την παιδική του φίλη το 2009. Πριν από αυτή τη σχέση τα είχε κι αυτός (σύμφωνα με την ποδοσφαιρική παράδοση) με δύο μοντέλα: τη Μακαρένα Λέμος και τη Λουσιάνα Σαλάσαρ.

Ο Μέσι κι η Ροκούτσο απέκτησαν το πρώτο παιδί τους το 2012. Για να ψευτοαναγγείλει το ευχάριστο νέο, ο αστέρας μεσο-επιθετικός, μετά το σκορ 4-0 στον αγώνα Αργεντινή-Εκουαδόρ στις 2 Ιουνίου 2012, πέρασε την μπάλα κάτω από την μπλούζα του και σχημάτισε εγκυμονούσα κοιλιά.

Επισήμως έκανε την αναγγελία δύο εβδομάδες αργότερα. Το μωρό γεννήθηκε στη Βαρκελώνη στις 2 Νοεμβρίου 2012 κι εκείνος είχε πάρει άδεια να μην πάει στην προπόνηση για να μπει μέσα στην αίθουσα τοκετού. Στο Facebook είχε γράψει: «Σήμερα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, γεννήθηκε ο γιος μου και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό το δώρο». Το όνομα και οι παλάμες του μωρού, έχουν γίνει τατουάζ στη δεξιά του γάμπα.

Campeonesssssss !!!!!!!!!! Vamossss carajooooo

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Παρεμπιπτόντως, ο Λιονέλ Μέσι έχει κάνει τατουάζ και το πρόσωπο της μαμάς του στο στον αριστερό του ώμο… (Τελικά μήπως αυτός ο άνδρας είναι το αρχετυπικό όνειρο κάθε γυναίκας; Ερωμένης, συζύγου και μάνας;)

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2015, ο Μέσι πήρε και πάλι άδεια από την προπόνηση εν όψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να παρακολουθήσει τη γέννηση του δεύτερου αγοριού του στη Βαρκελώνη.

Δεν χωράει αμφιβολία. Αυτός ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης. Αλλά δεν είναι μόνο η νέα του οικογένεια στην οποία τα δίνει όλα. Είναι κι η δική του, η παλιά…

Ο πατέρας του, ο Χόρχε ήταν ο ατζέντης του από τα πρώτα βήματά του στο ποδόσφαιρο σε ηλικία 14ων ετών. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Ροντρίγκο κρατάει το ημερήσιο πρόγραμμα και οργανώνει τις επαφές. Η μητέρα του, Σίλια, μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, Ματίας, διοικούν τη φιλανθρωπική οργάνωση Leo Messi Foundation και διαχειρίζονται τις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις του στο Ροσάριο.

Ya en casa con la familia y unos buenos mates !!!! Los amo ??

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Τέλος πάντων, τώρα, ήρθε η ώρα για τον Λιονέλ Μέσι να χτίσει και τυπικά την αληθινή του οικογένεια. Ετσι στις 30 Ιουνίου θα παντρευτεί στο Ροσάριο τη μητέρα των παιδιών του Αντονέλα Ροκούτζο.

Στον γάμο το πιο λαμπρό αστέρι της Μπαρτσελόνα έχει καλέσει όλους τους παίκτες, από τότε που μπήκε στην ομάδα. Κάλεσε επίσης τον πρώην μέσο της ομάδας Ξάβι Χερνάντες.

Ο Πικέ ωστόσο δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα πάει… Φήμες λένε πως η Αντονέλα δεν τον κάλεσε εξαιτίας της Σακίρα. Ο λόγος σύμφωνα με τις φήμες είναι πως η νύφη έχει εκνευριστεί πολύ μαζί του επειδή στο παρελθόν είχε παρατήσει την κολλητή της Νούρια Τομάς για χάρη της Σακίρα. Απορρίπτει γενικά τον τρόπο με τον οποίο άρχισε η σχέση του ποδοσφαιριστή με την τραγουδίστρια το 2011…

Παρεμπιπτόντως και αυτό το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά. «Αν μπορέσουμε να πάμε στον γάμο θα πάμε», δήλωσε η Σακίρα, όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Επειδή ο Ζεράρ και ο Λίο ήταν φίλοι από παιδιά».

Χμ… οι γνωστές κατινιές.

Primeros pasos de matu ???

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Στον γάμο προσεκλήθησαν μόνο οι ποδοσφαιριστές και όχι τα διοικητικά στελέχη της Μπαρτσελόνα. Ούτε τους προπονητές κάλεσε ο γαμπρός.

Επίσης μάλλον το ζευγάρι δεν θα κάνει θρησκευτικό γάμο. Και τέλος οι φήμες λένε πως στο πάρτι θα τραγουδήσει η αργεντίνα σταρ Καρίνα – η σύζυγος του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο.

Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...