169
Ο Τρεμπέκ είχε ταυτιστεί με το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Jeopardy!» | Twitter/@Jeopardy

ΗΠΑ: Πέθανε ο θρύλος της αμερικανικής TV Αλεξ Τρεμπέκ

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 09:21
Ο Τρεμπέκ είχε ταυτιστεί με το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Jeopardy!»
|Twitter/@Jeopardy

ΗΠΑ: Πέθανε ο θρύλος της αμερικανικής TV Αλεξ Τρεμπέκ

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 09:21

Ενα από τα πιο οικεία και αγαπητά πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Jeopardy!» Αλεξ Τρεμπέκ, πέθανε χθες σε ηλικία 80 ετών.

Ο Τρεμπέκ έδινε μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος τον Μάρτιο του 2019. Είχε πει τότε με χιούμορ ότι ελπίζει να νικήσει την αρρώστια, γιατί είχε συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Jeopardy!», που μεταδίδεται από το ABC, είναι αυτό που καθιέρωσε τον Τρεμπέκ, ανέφερε ο Guardian.

Ο γεννημένος στον Καναδά παρουσιαστής ήταν ο οικοδεσπότης σε άλλα παιχνίδια, πριν παρουσιάσει το «Jeopardy!», έχοντας περίπου 8.000 επεισόδια στο ενεργητικό του από το 1984.

Σταρ ήταν και πολλοί παίκτες του παιχνιδιού, κάποιοι από τους οποίους έφυγαν έπειτα από σερί δεκάδων επεισοδίων, αποκομίζοντας κέρδη εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ψύχραιμο στυλ του Τρεμπέκ γινόταν συχνά αντικείμενο παρωδίας στο Saturday Night Live, όπως σε αυτό το σκετς, όπου ο Γουίλ Φέρελ, ως Τρεμπέκ, πρέπει να υπομείνει τα χυδαία αστεία του Σον Κόνερι (τον υποδύεται ο Ντάρελ Χάμοντ) και τον κάκιστο παίκτη Τομ Χανκς (που παρωδεί τον εαυτό του).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...