208
Στιγμιότυπο από την επίμαχη «συνέντευξη» ανάμεσα σε δύο φτέρες | Youtube

Η Χίλαρι Κλίντον «τόλμησε» να δώσει συνέντευξη στον Γαλιφιανάκη

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2016, 17:46
Στιγμιότυπο από την επίμαχη «συνέντευξη» ανάμεσα σε δύο φτέρες
|Youtube

Η Χίλαρι Κλίντον «τόλμησε» να δώσει συνέντευξη στον Γαλιφιανάκη

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2016, 17:46

Η θέση απέναντι από τον Ζακ Γαλιφιανάκη στο μαύρο, ερασιτεχνικού τύπου, ντεκόρ της επτάλεπτης εκπομπής είναι γενικά για ανθρώπους που δεν φοβούνται να «τσαλακωθούν». Μπορεί βέβαια οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις να είναι συμφωνημένες από πριν και να γίνονται βάσει σεναρίου αλλά και πάλι δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει ο καθένας.

Και ο ελληνικής καταγωγής κωμικός δεν χαρίστηκε στη Χίλαρι Κλίντον. Κατ’ αρχάς την υποδέχθηκε ντυμένος χάρος. Σατιρίζοντας τις τελευταίες φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της και την ασθένειά της. Καθώς την πλησιάζει οι άνδρες της ασφάλειας της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών του ορμάνε και τον ρίχνουν κάτω. Κάπως έτσι ξεκινά η εκπομπή.

Φυσικά οι ερωτήσεις του στην υποψήφια πρόεδρο ήταν σπαρταριστές και απίστευτα προβοκατόρικες. «Τι θα κάνεις αν μείνεις έγκυος;». «Ξέρεις ότι μπορεί να είσαι για πολλούς νεαρούς Αμερικανούς ο πρώτος λευκός πρόεδρος;». «Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσει κανείς μαζί σου; E-mail;» (κοροϊδεύοντας το σκάνδαλο με την διαρροή των e-mail της όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών).

Μάλιστα κάποια στιγμή της ζητάει να διακόψουν για να μεταδοθεί η διαφήμιση «από τον σπόνσορα της εκπομπής». Και παίζει μια διαφήμιση του Ντόναλντ Τραμπ! Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν χαρακτηριστικός.

Χίλαρι: «Για ποιο λόγο το έκανες αυτό;»
Γαλιφιανάκης: «Γιατί με πλήρωσε, με μπριζόλες»
Χίλαρι: «Στη θέση σου δεν θα τις έτρωγα»
Γαλιφιανάκης: «Μα είναι από το καλό σημείο. Από τα οπίσθια»…

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...