234
Η Στόρμι Ντάνιελς υποδύθηκε τον εαυτό της και ο Αλεκ Μπόλντγουιν τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα απολαυστικό σκετς του τηλεοπτικού «Saturday Night Live» |

Η… Στόρμι Ντάνιελς υποσχέθηκε θύελλα για τον Τραμπ στο «Saturday Night Live»

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 12:59
Η Στόρμι Ντάνιελς υποδύθηκε τον εαυτό της και ο Αλεκ Μπόλντγουιν τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα απολαυστικό σκετς του τηλεοπτικού «Saturday Night Live»
|

Η… Στόρμι Ντάνιελς υποσχέθηκε θύελλα για τον Τραμπ στο «Saturday Night Live»

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 12:59

Η αιρετική αμερικανική σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live» (SNL) έκανε πάλι το θαύμα της. Συνεχίζοντας με το πιο αγαπημένο της θέμα αυτή την εποχή, που δεν είναι άλλο από τα σκάνδαλα που στριμώχνουν όλο και πιο πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν δίστασε να επιστρατεύσει ως γκεστ σταρ την ίδια τη Στόρμι Ντάνιελς, για να υποδυθεί τον εαυτό της.

Το σκετς που ενθουσίασε το αμερικανικό κοινό, όπως ενημερώνει και το δημοσίευμα του Guardian, αρχίζει με έναν πολύ αγχωμένο Μάικλ Κόεν: τον προσωπικό δικηγόρο του πλανητάρχη με τον πολύ σκιώδη ρόλο, υποδύεται εξαιρετικά ο Μπεν Στίλερ.

Ο Κόεν τηλεφωνεί στον Τραμπ -πραγματικά απολαυστικός στη μίμησή του ο Αλεκ Μπόλντγουιν- και τότε ακούμε τον πλανητάρχη να ξεστομίζει την τόσο ταιριαστή γι’ αυτόν ατάκα, «δεν έχω υπάρξει πιο τρομοκρατημένος και πιο ερεθισμένος ταυτόχρονα», αναφερόμενος στην αιωρούμενη απειλή της Στόρμι Ντάνιελς.

Ακολουθεί μια παρέλαση διάσημων ηθοποιών, όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Ιβάνκα Τραμπ, και το βίντεο-η αναπαραγωγή του οποίου στο YouTube έχει μέχρι στιγμής 4.400.000 προβολές-, καταλήγει με τη Στόρμι Ντάνιελς αυτοπροσώπως.

Η πορνοστάρ που έχει στο παρελθόν δηλώσει «παίζω σε ερωτικές ταινίες, το υποκριτικό ταλέντο δεν είναι και τόσο απαραίτητο», ήταν παρ’ όλα αυτά πάρα πολύ πειστική όταν απαιτούσε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, μέσω τηλεφώνου, να παραιτηθεί.

Εντυπωσιακή μέσα στο επιθετικά κατακόκκινο μακρύ της φόρεμα, απέδειξε ακόμη μία φορά ότι είναι τόσο έξυπνη ώστε κατέφυγε σε ένα από τα πιο δυνατά όπλα στον πόλεμο που έχει κηρύξει κατά του Τραμπ: τη σάτιρα!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...