167
Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς, ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια του Χόλιγουντ | EPA/MIKE NELSON

Η Ρίτα Γουίλσον βρήκε τον… Μάστορά της

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2019, 14:22
Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς, ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια του Χόλιγουντ
|EPA/MIKE NELSON

Η Ρίτα Γουίλσον βρήκε τον… Μάστορά της

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2019, 14:22

Η σύζυγος του Τομ Χανκς, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, κατάφερε να προκαλέσει συζητήσεις με μία και μόνο ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γειά σας φίλοι μου στην Ελλάδα. Ο απίστευτα ταλαντούχος τραγουδιστής και στιχουργός rock star Χρήστος Μάστορας και εγώ ετοιμαζουμε κάτι για εσάς! Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Μερικές φορές μπορείς να γράψεις τραγούδια ακόμα και πάνω από τα σύννεφα!» έγραψε η Ρίτα Γουίλσον αφήνοντας τη φαντασία των φαν να οργιάζει για αυτή τη συνεργασία.

View this post on Instagram

Hello my Greek friends! The insanely talented singer songwriter rock star @xmastoras and I are working up a little something for you ! We can’t wait to share! Sometimes you can write songs over the cloud! #music #singer #singersongwriter #greece

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Το γεγονός ότι ρέει και ελληνικό αίμα στις φλέβες της, αποδεικνύεται και στην υπερβολή του χαρακτηρισμού του Χρήστου Μάστορα ως ροκ σταρ.

Η σύζυγος του Τομ Χανκς, ηθοποιός, παραγωγός του Χόλιγουντ αλλά και μουσικός η ίδια, ανάρτησε μάλιστα και μία φωτογραφία του τραγουδιστή του συγκροτήματος «Μέλισσες», από συνομιλία τους μέσω skype.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ρίτα Γουίλσον κυκλοφόρησε και το καινούριο της cd κάτι που εντείνει τις υποψίες για μουσική συνεργασία, ενώ θα πάρει μέρος και στο εφετινό Summer Nostos Festival, που φιλοξενείται από τις 23 ως τις 30 Ιουνίου 2019 στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...