388
H Ριάνα διαφημίζοντας τα εσώρουχα της φίρμα της. «Οι γυναίκες είναι δυνάμεις αυτής της Γης. Είμαστε πολύπλευρες, πολύπλοκες, ευάλωτες αλλά και δυνατές», λέει | Facebook/rihanna

Η Ριάνα έπιασε τις υψηλότερες οκτάβες του πλούτου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 07:30
H Ριάνα διαφημίζοντας τα εσώρουχα της φίρμα της. «Οι γυναίκες είναι δυνάμεις αυτής της Γης. Είμαστε πολύπλευρες, πολύπλοκες, ευάλωτες αλλά και δυνατές», λέει
|Facebook/rihanna

Η Ριάνα έπιασε τις υψηλότερες οκτάβες του πλούτου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 07:30

Στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς βρίσκεται πλέον η Ριάνα, με περιουσία που αγγίζει τα 600 εκατ. δολάρια, ξεπερνώντας τη Μαντόνα, την Σελίν Ντιόν και την Μπιγιονσέ.

Μπορεί η Ριάνα να έγινε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο με επιτυχίες όπως το «Umbrella», το «Stay» και το «Diamonds», αλλά από ό,τι φαίνεται η τεράστια περιουσία της οφείλεται (και) σε άλλους παράγοντες.

Σύμφωνα με το Forbes, το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων της τραγουδίστριας λοιπόν προέρχεται από τη συνεργασία της με την LVMH, τη γαλλική εταιρεία πολυτελών ειδών του πλουσιότερου Ευρωπαίου, Μπερνάρντ Αρνό, στην οποία ανήκουν κορυφαίοι οίκοι μόδας όπως Christian Dior, Givenchy και Louis Vuitton καθώς και η σαμπάνια Moet.

Μόδα, εσώρουχα, καλλυντικά, τζίρος

Τον περασμένο μήνα, η 31χρονη Ριάνα, από τα νησιά Μπαρμπάντος της Καραϊβικής, ξεκίνησε τη δική της εταιρεία μόδας που ακούει στο όνομα Fenty στο Παρίσι.

Η Fenty έρχεται να προστεθεί στην εταιρεία εσώρουχων της Ριάνα, Savage X Fenty, την οποία ξεκίνησε πέρυσι, και στη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty που δημιουργήθηκε το 2017.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: τους 15 πρώτους μήνες λειτουργίας της, η Fenty Beauty είχε έσοδα 570 εκατ. δολαρίων, ενώ η αξία της ξεπερνά τα τρία δισ. δολάρια.

Οπως αναφέρει το CNN, το μερίδιο της Rihanna στη Fenty Beauty ανέρχεται περίπου στο 15%.

Η Ριάνα στα εγκαίνια του οίκου μόδας FENTY (REUTERS/Charles Platiau)

Ο οίκος μόδας Fenty είναι η πρώτη προσπάθεια της Ριάνα στον χώρο της υψηλής ραπτικής.

Στο παρελθόν είχε δημιουργήσει συλλογές για τη βρετανική εταιρεία μόδας River Island και επίσης είχε διατελέσει δημιουργικός διευθυντής (creative director) της Puma το 2014.

Η σειρά καλλυντικών της έκανε ντεμπούτο με 40 αποχρώσεις θεμελίωσης, ενώ η γραμμή εσωρούχων της γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Με μια δήλωσή της που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα, η Ριάνα ξεμπέρδεψε τα πολύπλοκα: «Οι γυναίκες είναι δυνάμεις αυτής της Γης. Είμαστε πολύπλευρες, πολύπλοκες, ευάλωτες αλλά και δυνατές. Η Fenty αντιπροσωπεύει την πολυπλοκότητά μας».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα σε μια συνέντευξη στο New York Times Style Magazine ότι έχει μετακομίσει στο Λονδίνο για να είναι πιο κοντά στην LVMH.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ριάνα αναλογίστηκε πόσο μακριά έχει φθάσει – από την ταπεινή ζωή της στην Καραϊβική έως τη λίστα Forbes.

«Ξέρετε, όταν ήμουν μικρή, ένα ζευγάρι παπούτσια Timberland ήταν για μένα το Dior μου. Για να τα αποκτήσω έπρεπε να μαζέψω χρήματα για μια ολόκληρη σχολική χρονιά. Και το έκανα» είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...