338
H Κατερίνα Νοτοπούλου όταν ψήφισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές (ήταν υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ). Τώρα ως υποψήφια βουλευτής βάζει τον Αντετοκούνμπο σε «αφίσα» του κόμματος | SOOC

Η Νοτοπούλου έβαλε τον Αντετοκούνμπο σε προεκλογική «αφίσα» του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 10:38
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/06/2019, 12:40
H Κατερίνα Νοτοπούλου όταν ψήφισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές (ήταν υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ). Τώρα ως υποψήφια βουλευτής βάζει τον Αντετοκούνμπο σε «αφίσα» του κόμματος
|SOOC

Η Νοτοπούλου έβαλε τον Αντετοκούνμπο σε προεκλογική «αφίσα» του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 10:38
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/06/2019, 12:40

Από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τιμήθηκε με τον τίτλο του MVP του εφετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ (εδώ), στην Ελλάδα υπήρξαν πανηγυρισμοί αλλά και πολιτικά σχόλια. Κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να θυμηθούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε ψηφίσει τον νόμο για την ιθαγένεια, άλλοι καυτηρίασαν τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη για επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε «Ελληνόπουλο», ρωτώντας αν οι Αντετοκούνμπο θα δικαιούνταν αυτό το βοήθημα. Αλλά μετά η πολιτική εκμετάλλευση της εικόνας του θριαμβευτή Giannis ξέφυγε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης (νωρίτερα υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, νωρίτερα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, νωρίτερα διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και πάει λέγοντας), Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η εν λόγω υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ κάνει προεκλογική εκστρατεία κυρίως στα social media. Ολοι αυτό κάνουν, ή θα έπρεπε να κάνουν –το μήνυμα φτάνει στον αποδέκτη σίγουρα και μάλιστα τον βρίσκει στο κινητό του.

Αιχμή του δόρατος στην καμπάνια της κυρίας Νοτοπούλου είναι η πλατφόρμα του Instagram. Εκεί αναρτά τη δράση της και τα μηνύματά της για να τα βλέπουν οι χιλιάδες διαδικτυακοί ακόλουθοί της. Αντίστοιχα και στο Twitter, όπου όμως έχει υποπολλαπλάσιους ακολούθους.

Ωστόσο η κυρία Νοτοπούλου έκανε ένα πολιτικό φάουλ, που ενδέχεται να έχει και νομικές συνέπειες –για την ίδια.

Εφτιαξε μια «αφίσα» με τα σήματα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αντετοκούνμπο, σε μια κραυγαλέα απόπειρα να οικειοποιηθεί τον αθλητή και να τον συνδέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα στο λεκτικό αναφέρει σκοπίμως: «Ησουν πάντα ένας από εμάς»…

Βέβαια, η συγκεκριμένη διαδικτυακή «αφίσα» δεν είναι του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φέρει τα επίσημα λογότυπά του και είναι μιας υποψηφίας του κόμματος. Επίσης χρησιμοποιεί την εικόνα του Giannis. Να γίνεται άραγε με την άδεια του αθλητή; Ή την άδεια των ατζέντηδών του; Αν όχι, τότε η κυρία Νοτοπούλου θα πρέπει να ετοιμάζεται για αγωγές.

Επειδή το κατάλαβε –καθυστερημένα αλλά το κατάλαβε, όχι το πολιτικό φάουλ αλλά τον κίνδυνο να τρέχει στα δικαστήρια– λίγο πριν τις 12.30 μ.μ. «κατέβασε» την επίμαχη αφίσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...