241
| CreativeProtagon

Η Μάργκοτ Ρόμπι στο πλευρό των απεργών του Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2023, 16:08
|CreativeProtagon

Η Μάργκοτ Ρόμπι στο πλευρό των απεργών του Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2023, 16:08

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι ανάμεσα σε άλλους διάσημους ηθοποιούς και συγγραφείς του Χόλιγουντ, οι οποίοι στέκονται εναντίον των μεγάλων στούντιο καθώς ανησυχούν ότι θα αντικατασταθούν από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η 33χρονη σταρ συμμετείχε την Τρίτη σε συγκέντρωση στην Καλιφόρνια (δείτε τις φωτογραφίες κάτω), την οποία διοργάνωσε το μεγαλύτερο σωματείο των ηθοποιών, SAG-AFTRA, ένα από τα πιο ενεργά στην απεργία και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας

Το συνδικάτο υποστηρίζει ότι οι μισθοί και η βασική αμοιβή των ηθοποιών δεν ακολουθούν τον πληθωρισμό, ενώ οι συγγραφείς ανησυχούν ότι μπορεί να αντικατασταθούν από λογισμικά Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως αναφέρει η Telegraph.

Το συνδικάτο των συγγραφέων, Writers Guild of America, βρίσκεται σε απεργία από τις αρχές Μαΐου, ενώ τον Ιούλιο προσχώρησε στις κινητοποιήσεις και το σωματείο των ηθοποιών.

Η Ρόμπι φωτογραφήθηκε με ένα μπλουζάκι του σωματείου, κρατώντας ένα πλακάτ καθώς διαδήλωνε ανάμεσα σε άλλους συγγραφείς και ηθοποιούς.

Οι απεργοί έκαναν πορεία από τα στούντιο του Netflix προς εκείνα της Paramount Pictures, όπου οι ηγέτες των συνδικάτων μίλησαν στους συγκεντρωμένους.

Η Ρόμπι ολοκλήρωσε πρόσφατα την περιοδεία προώθησης της πιο πρόσφατης ταινίας της, «The Barbie Movie», η οποία έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών για τη Warner Bros. Studios με έσοδα 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμοιβή της Ρόμπι για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία ήταν 60 εκατομμύρια δολάρια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και μερίδιο από τα κέρδη στο box office.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...