387
Η κόρη του Τζάκι Τσαν, Ετα Ενγκ, με τη σύζυγό της, Αντι Οτομ | Etta Ng / Instagram

Η κόρη του Τσάκι Τσαν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2018, 15:42
Η κόρη του Τζάκι Τσαν, Ετα Ενγκ, με τη σύζυγό της, Αντι Οτομ
|Etta Ng / Instagram

Η κόρη του Τσάκι Τσαν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2018, 15:42

Η 19χρονη Ετα Ενγκ, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον διάσημο πατέρα της, 64χρονο Τζάκι Τσαν. Αποξενωμένη από τον ίδιο, χαράζει τη δική της πορεία στον κόσμο και όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της, την 31χρονη Καναδή Αντι Οτομ.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, ανέβασε διάφορες εξίσου ευτυχισμένες φωτογραφίες, στις οποίες οι δυο τους είναι αγκαλιά, αλλά και μία πιο αποκαλυπτική, με τις δυο τους να φιλιούνται πίσω από το συμφωνητικό του γάμου τους.

View this post on Instagram

There is nothing greater than true love found. With love we've returned. My home is Hong Kong, a beautiful city full of life and passion. Home is where love is. Home is safety and I know too many that do not feel safe within the environment they were given but the new tide is rising. A home is with the family that you can choose and with that we are never alone. Love is undoutbly stronger than blood. Everyone deserves love and not until I felt love can I be sure that understanding, connecting, attention and love in the face of hate can heal the most depraved of hearts Love always wins. Always.. . . . . . . . . #lovewins #gaymarriage #lgbtq #fightforwhatsright #love #iloveyou #teamlove

A post shared by Etta Zen (@ettazen) on

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, και τώρα βρίσκονται στη γενέτειρα της Ετα, στο Χονγκ Κονγκ. Η Ετα είναι η μοναχοκόρη του φημισμένου για τη συμμετοχή του σε ταινίες πολεμικών τεχνών Τζάκι Τσαν. Την απέκτησε από τη σχέση του με την ηθοποιό Ιλέιν Ενγκ Γι Λέι στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Η Ετα Ενγκ μεγάλωσε με τη μητέρα της, όπως όμως αναφέρει το δημοσίευμα, η σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια δεν είναι πολύ καλές.

«Ολοι έχουμε πληγωθεί, αλλά αν μπορείς να ονειρευτείς την αγάπη, μπορείς και να τη βρεις. Η αγάπη είναι ευγενική, δεν κρίνει. Η αγάπη είναι δύναμη και αδυναμία ταυτόχρονα. Η αγάπη μπορεί να πετύχει αλλαγές. Η αγάπη κερδίζει!» είναι τα συγκινητικά λόγια που συνοδεύουν τη «γαμήλια» φωτογραφία των νεόνυμφων γυναικών.

(Instagram)

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2017 και πολύ σύντομα η Ετα Ενγκ ακολούθησε την αγαπημένη της στον Καναδά, μετακομίζοντας εκεί. Τον Απρίλιο του 2018, έκαναν δημόσια έκκληση μέσω YouTube, καθώς ισχυρίστηκαν ότι ήταν άστεγες επί έναν μήνα εξαιτίας «ομοφοβικών γονέων».

Οπως αναφέρουν τα ασιατικά μέσα ενημέρωσης, η μητέρα της Ενγκ είχε δηλώσει ότι είχε έρθει η ώρα για την κόρη της να βρει δουλειά για να συντηρήσει τον εαυτό της και να μην βασίζεται στη φήμη του διάσημου πατέρα της προκειμένου να βρει χρήματα.

Ο Τζάκι Τσαν στην ταινία «Καράτε Κιντ» του 2010 (Columbia Pictures)

Αλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Τζάκι Τσαν δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις σεξουαλικές επιλογές της κόρης του, αλλά σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν τα μίντια, δεν είχε ποτέ επαφή μαζί της.

Πάντως, ο Τσαν δεν έχει καλές σχέσεις ούτε με τον γιο του, Τζέισι Τσαν. Το 2015 είχε δηλώσει στο BBC, πόσο ντροπιασμένος ένιωθε με την εξάμηνη φυλάκιση του γιου του στην Κίνα, λόγω παρανομιών που σχετίζονταν με ναρκωτικές ουσίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...