310
Απ' όλα έχει ο μουσικός μπαξές του Μπαράκ Ομπάμα... | Reuters

Η καλοκαιρινή playlist του Μπαράκ Ομπάμα τα έχει όλα

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2020, 17:28
Απ' όλα έχει ο μουσικός μπαξές του Μπαράκ Ομπάμα...
|Reuters

Η καλοκαιρινή playlist του Μπαράκ Ομπάμα τα έχει όλα

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2020, 17:28

Ο Μπαράκ Ομπάμα κοινοποίησε την ετήσια καλοκαιρινή του playlist, συνδυάζοντας, όπως πάντα, τις σύγχρονες r’n’b και χιπ χοπ επιτυχίες με τραγούδια από καλλιτέχνες και μουσικούς εγνωσμένης (και πεπαλαιωμένης) αξίας.

H κυκλοφορία αυτής της λίστας συνέπεσε, διόλου τυχαία, χρονικά με το Συνέδριο των Δημοκρατικών, το οποίο ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας.

Στην λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, o 59χρονος τέως πρόεδρος των ΗΠΑ συμπεριέλαβε στις αγαπημένες του επιλογές κομμάτια από την Μπίλι Αϊλις και την αγαπημένη του Ριάνα, μέχρι και το τραγούδι «Goodbye Jimmy Reed», από τον τελευταίο πολυσυζητημένο δίσκο του Μπομπ Ντίλαν.

«Τους τελευταίους μήνες, έχω περάσει πολύ χρόνο ακούγοντας μουσική με την οικογένειά μου. Ήθελα να μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά κομμάτια – συμπεριλαμβανομένων και τραγουδιών από ορισμένους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο @DemConvention αυτής της εβδομάδας (σ.σ. η virtual σκηνή του συνεδρίου η οποία φιλοξένησε έκτακτες εμφανίσεις καλλιτεχνών όπως η Αϊλις). Ελπίζω να το απολαύσετε» έγραψε ο τέως πρόεδρος στο Twitter.

Ολο αυτό είναι μια αγαπημένη συνήθεια του Ομπάμα, ο λογαριασμός του οποίου μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Spotify, όπου και ανεβαίνουν οι λίστες.

Γι’ αυτο και ο τέως πρόεδρος συνηθίζει να συμπεριλαμβάνει σε αυτούς τους καταλόγους κομμάτια και ήχους από κάθε είδος μουσικής, προσπαθώντας να μην αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο.

Η μερίδα του λέοντος ασφαλώς ανήκει στα δυο αγαπημένα του είδη, την r’n’b’ και την χιπ χοπ, με την playlist του να περιλαμβάνει τραγούδια καλλιτεχνών από τον Τζον Λέτζεντ μέχρι τον Τσάιλντις Γκαμπίνο και τους ράπερ Μπίλι Πόρτερ και Τζέι Κόουλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...