180
Η Φώφη Γεννηματά, δεξιά, στη διαδήλωση πίσω από το πανό όπου το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ευδιάκριτο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η Γεννηματά στην απεργία, με πανό ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2021, 13:12
Η Φώφη Γεννηματά, δεξιά, στη διαδήλωση πίσω από το πανό όπου το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ευδιάκριτο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η Γεννηματά στην απεργία, με πανό ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2021, 13:12

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε και αυτή το «παρών» στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, διατρανώνοντας την αντίθεση του Κινήματος Αλλαγής στο νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος και έκανε την εξής δήλωση:

«Το Κίνημα Αλλαγής, μαζί με τον κόσμο της εργασίας, είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που με το εργασιακό νομοσχέδιο μας γυρίζει στην εποχή των ατομικών συμβάσεων, της εργοδοτικής ασυδοσίας και του αυταρχισμού. Εμείς ανοίγουμε έναν νέο δρόμο, το δρόμο της νέας αλλαγής με το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο».

Το ενδιαφέρον όμως δεν ήταν τα κλισέ στη δήλωση της κυρίας Γεννηματά, αλλά ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στάθηκε πίσω από ένα πανό όπου το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ μάλλον δέσποζε δίπλα σε αυτό του Κινήματος Αλλαγής.

Ισως να έχει και όλο αυτό τη σημασία του για τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ, καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος, διεκδικητής της αρχηγίας, έχει ταχθεί υπέρ της επιστροφής στα σύμβολα και στο όνομα του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...