181
|

Η Φώφη δίνει το σύνθημα: Στις 26 Μαΐου «τους γυρίζω την πλάτη, πάω να ψηφίσω» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 11:22

Η Φώφη δίνει το σύνθημα: Στις 26 Μαΐου «τους γυρίζω την πλάτη, πάω να ψηφίσω» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 11:22

NΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι της πόλωσης και του διχασμού, καλλιεργώντας ένα fake δικομματισμό, τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην παρέμβασή της στο συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η χώρα, πρόσθεσε η κυρία Γεννηματά με αφορμή τη σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη στο κοινοβούλιο, «πληρώνει ακριβά την ανεύθυνη στάση κομμάτων και ηγεσιών που μετά τα Ζάππεια και τη Θεσσαλονίκη ήρθαν ακόμα και χθες στη Βουλή χωρίς να έχουν πάρει κανένα μάθημα από τη στάση τους. Δεν μπορούν να κοιτάξουν πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες, τις πραγματικές ανάγκες ενός λαού που συνεχίζει να υποφέρει».

Στην αποδοκιμασία της συμπεριφοράς των δύο αρχηγών εντάσσεται και το νέο σποτ του Κινήματος Αλλαγής που παρουσίασε η Φώφη Γεννηματά μέσω του λογαριασμού της στο Twitter: στις 26 Μαΐου «τους γυρίζω την πλάτη, πάω να ψηφίσω, στέλνω μήνυμα αλλαγής», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στο σύντομο βίντεο (δείτε το κάτω).

Την Κυριακή 12 Μαΐου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα μιλήσει, στις 11:30 πμ, στην εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» (Αμερικής 10).

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...