193
Ο διευθύνων σύμβουλος της Airbnb Μπράιαν Τσέσκι | REUTERS/Mike Segar/File Photo

Η Airbnb σπεύδει να πιστοποιήσει τις πληροφορίες για 7 εκατ. καταλύματα

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 11:42
Ο διευθύνων σύμβουλος της Airbnb Μπράιαν Τσέσκι
| REUTERS/Mike Segar/File Photo

Η Airbnb σπεύδει να πιστοποιήσει τις πληροφορίες για 7 εκατ. καταλύματα

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 11:42

Λύση σε ένα από τα παράπονα των χρηστών της αποφάσισε –επιτέλους θα έλεγε κανένας- να δώσει η Airbnb, η οποία θα πιστοποιήσει τις πληροφορίες που δίνονται για τα περίπου 7 εκατ. καταλύματα που διαθέτει στην πλατφόρμα.

Η διαδικασία, όπως εκτιμά η εταιρεία, θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι πληροφορίες που πρέπει να πιστοποιηθούν περιλαμβάνουν τη διεύθυνση, τις φωτογραφίες και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν το κατάλυμα.

Από τις 15 Δεκεμβρίου η Airbnb είτε θα μετακινεί σε άλλη κατοικία είτε θα αποζημιώνει πλήρως τον ενοικιαστή που δεν βρίσκει ικανοποιητική τη θέση του καταλύματος. Ακόμη, μέσα στο 2020 θα λειτουργήσει για όλο τον κόσμο και για όλο το 24ωρο τηλεφωνική γραμμή για έκτακτες περιπτώσεις, αναφέρει ο Monde.

Σε email προς το προσωπικό ο επικεφαλής της πλατφόρμας Μπράιαν Τσέσκι είπε ότι οι περισσότεροι χρήστες είναι ικανοποιημένοι με την εμπειρία αλλά η εταιρεία πρέπει να σταθεί και δίπλα σε όσους έχουν παράπονα.

Μόλις προ ημερών ένα περιστατικό με πέντε νεκρούς σε κατοικία Airbnb στη Καλιφόρνια έφερε στο προσκήνιο τον προβληματισμό για την ασφάλεια στα σπίτια που διατίθενται από την πλατφόρμα.

Η ιδιοκτήτρια είχε νοικιάσει το σπίτι για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, διαπίστωσε όμως ότι είχαν συγκεντρωθεί σε πάρτι για το Χαλοουίν δεκάδες περισσότερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...