217
Η Lady Gaga με το αγαλματίδιο των Οσκαρ στο πλατό του Τζίμι Κίμελ | YouΤube

H Lady Gaga για το «ειδύλλιο» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ: «Τα social media είναι ο απόπατος»

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2019, 11:15
Η Lady Gaga με το αγαλματίδιο των Οσκαρ στο πλατό του Τζίμι Κίμελ
|YouΤube

H Lady Gaga για το «ειδύλλιο» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ: «Τα social media είναι ο απόπατος»

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2019, 11:15

Ελεος, φτάνει πια με τα σχόλια  στα social media. Αυτό ήταν το μήνυμα της Lady Gaga, η οποία εκλήθη να απαντήσει στην εκπομπή του κωμικού Τζίμι Κίμελ για τα σενάρια που κατέκλυσαν το Διαδίκτυο -και όχι μόνο- περί ερωτικής της σχέσης με τον συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της στην ταινία «Α Star is Born», Μπράντλεϊ Κούπερ.

Στην εξήγηση που έδωσε για τις γεμάτο ερωτισμό και πόθο ματιές που αντάλλαξε με τον 44χρονο Κούπερ κατά την ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow» στην τελετή απονομής των 91ων βραβείων Οσκαρ, η διάσημη τραγουδίστρια ήταν σαφής: «όταν ερμηνεύεις ερωτικά τραγούδια ο κόσμος θέλει να βλέπει και να αισθάνεται τον ερωτισμό».

Ηταν δηλαδή ένα σόου, οι δυο τους έπαιξαν έναν ρόλο και τίποτε άλλο!

 «Από την άποψη της ερμηνείας ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο να έχουμε χημεία πάνω στη σκηνή», τόνισε, διαμαρτυρόμενη σε έντονο ύφος για τον τρόπο που διαδίδονται τα… «κουτσομπολιά» στον κόσμο των social media.

«Τα social media είναι ο απόπατος του Διαδικτύου και αυτό που έχουν προκαλέσει στην ποπ κουλτούρα είναι τεράστια ζημιά. Ο κόσμος είδε αγάπη και μάντεψε τι ήταν αυτό που ήθελε να δει. Είναι ένα τραγούδι αγάπης και η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης», παρατήρησε χαρακτηριστικά εξοργισμένη από τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι το οσκαρικό τραγούδι δεν είναι το μόνο που την ενώνει με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...