380
| Intime

Φρίκη στην Κυψέλη: Ζευγάρι δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της γυναίκας και τον έκρυβε για πέντε χρόνια

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2022, 15:24
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/02/2022, 22:40
|Intime

Φρίκη στην Κυψέλη: Ζευγάρι δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της γυναίκας και τον έκρυβε για πέντε χρόνια

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2022, 15:24
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/02/2022, 22:40

Ενα φρικιαστικό έγκλημα ήλθε στο φως στην Κυψέλη με δράστες, σύμφωνα με την ομολογία τους, μία γυναίκα και τον σύντροφό της που δολοφόνησαν τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν από πέντε χρόνια. Από τότε ως σήμερα έκρυβαν το πτώμα στην κατοικία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι είχε εξαφανιστεί το 2017 και η μητέρα ισχυριζόταν ότι το είχε ο πατέρας του στην Πολωνία.

Φαίνεται όμως ότι ο σύντροφος της γυναίκας, που είναι Ελληνίδα, 29 ετών σήμερα, είχε πνίξει το αγόρι με μονωτική ταινία. Στη συνέχεια ο 33χρονος Πολωνός, που είναι οικοδόμος, έκρυψε τα οστά σε αυτοσχέδια λάρνακα και έπειτα σε εργαλειοθήκη.

Πώς συνέβη το έγκλημα

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι τον Ιανουάριο του 2017 ο 33χρονος, παρουσία της μητέρας του παιδιού, έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του αγοριού, επειδή ήταν άτακτο, όπως ομολόγησε στην Αστυνομία. Αυτό συνέβη στο διαμέρισμα που διέμεναν τότε, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη.

Ο θάνατος του παιδιού προκλήθηκε από ασφυξία. Η μητέρα φέρεται να μην αντέδρασε καθόλου σε όσα συνέβησαν – στην αστυνομία είπε ότι έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή! Μαζί με τον σύντροφό της αναζήτησαν τρόπο να εξαφανίσουν το πτώμα.

Το ζευγάρι έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο «τάφο» με τούβλα στο δώμα, όπου έθαψε το αγοράκι. Αργότερα, όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και την έπαιρνε μαζί του στην εργασία του.

Αργότερα το ζευγάρι χώρισε. Η γυναίκα ισχυριζόταν ότι ο πολωνός βιολογικός πατέρας του αγοριού το είχε πάρει μαζί του στη χώρα του.

Το αγόρι είχε (από τον ίδιο πατέρα) και μία αδελφή οκτώ ετών τότε, η οποία ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Οταν εμφανίστηκε στο σχολείο της το 2018 με σημάδια κακοποίησης, όπως γράφει το protothema.gr, κινητοποιήθηκε η εισαγγελία ανηλίκων και το παιδί δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης νοίκιασε στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη, ενώ τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα δύο μαύρες σακούλες στην εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε στη συνέχεια μέσα σε ένα καναπέ.

Μία σύλληψη πριν από ημέρες έδωσε στους αστυνομικούς μια πληροφορία για την υπόθεση.

H σορός του αγοριού βρέθηκε τελικά στη βεράντα του διαμερίσματος, στην οδό Αστυπάλαιας, και ανασύρθηκε από την αστυνομία.

Το ζευγάρι προσήχθη αργά την Παρασκευή. Ομολόγησαν και συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου ενώ κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τη Δευτέρα πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...