222
|

Folli Follie: Mετά τους λογαριασμούς ήρθε και η δέσμευση ακινήτων

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2018, 09:44

Folli Follie: Mετά τους λογαριασμούς ήρθε και η δέσμευση ακινήτων

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2018, 09:44

Τη δέσμευση ακινήτων τόσο των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie, όσο και ακινήτων που ανήκουν στην εταιρεία, διέταξε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, δια της επικεφαλής της, αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαίρη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις δικαστικών πηγών, η δέσμευση καθιστά  το Δημόσιο πρώτο τη τάξει δικαιούχο των ακινήτων αυτών, εφόσον στοιχειοθετηθεί ζημία σε βάρος του.

Ηδη, υπενθυμίζεται, για την υπόθεση της Folli Folie για την οποία είναι σε εξέλιξεη ποινική προκαταρκτική εξέταση από τον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα, Γιάννη Δραγάτση, έχουν δεσμευθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα ελεγχόμενα από τη Δικαιοσύνη φυσικά πρόσωπα της εταιρείας.

 Απάντηση από τη Folli Follie με προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία γνωστοποίησε πως  η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προέβη στην έκδοση δύο διατάξεων, δυνάμει των οποίων απαγορεύτηκε η εκποίηση ή η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας της εταιρείας, η οποία βρίσκεται στον Aγιο Στέφανο Αττικής, στο Νέο Ψυχικό, στο Κορωπί, στη Σαντορίνη και στην Γλυφάδα.

Ηδη, ενημερώνει, αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμά της και να προσφύγει κατά των ανωτέρω διατάξεων και πρόκειται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνεται, η διοίκηση της Εταιρείας βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με εκπροσώπους των ομολογιούχων δανειστών της, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...