210
Υπάρχει ένα αδίκημα για προτροπή σε πράξεις βιας, δεν είμαι εισαγγελέας αλλά θεωρώ ότι είναι πολιτικά επιλήψιμη η συμπεριφορά Βελόπουλου, ανέφερε στη συνέντευξή του ο υπουργός Δικαιοσύνης | INTIMEnews

Φλωρίδης: «Αντίχριστοι του κερατά» όσοι κάνουν σταυρούς για ψήφους – Μεγάλος υποκριτής ο Βελόπουλος

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2024, 10:27
Υπάρχει ένα αδίκημα για προτροπή σε πράξεις βιας, δεν είμαι εισαγγελέας αλλά θεωρώ ότι είναι πολιτικά επιλήψιμη η συμπεριφορά Βελόπουλου, ανέφερε στη συνέντευξή του ο υπουργός Δικαιοσύνης
|INTIMEnews

Φλωρίδης: «Αντίχριστοι του κερατά» όσοι κάνουν σταυρούς για ψήφους – Μεγάλος υποκριτής ο Βελόπουλος

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2024, 10:27

Την υποκρισία που διακατέχει όσους (ακόμη και αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων-) επιχειρούν να εργαλειοποιήσουν πολιτικά την ίδια την πίστη, εν όψει και της κάλπης των ευρωεκλογών, στηλίτευσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κληθείς αρχικά να σχολιάσει  το πρωτοφανές  επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον ανεξάρτητο βουλευτή (πρώην «Σπαρτιάτη)  Κωνσταντίνο Φλώρο, και εκείνον της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, ο κ. Φλωρίδης παρατήρησε  ότι πρόκειται για περιστατικό χαρακτηριστικό των δυνάμεων της άκρας Δεξιάς. «Εγώ τους χαρακτήρισα φορείς μίσους», είπε, και με αφορμή τις «οδηγίες» Βελόπουλου γαι τη Μεγάλη Εβδομάδα, πρόσθεσε:

«Αυτοι που κάνουν σταυρούς για ψήφους, σε εκκλησίες κτλ. είναι αντίχριστοι του κερατά. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε ότι η  χριστιανική θρησκεία είναι αγάπη. Όταν ξεφεύγεις από αυτό το πλαίσιο παύεις να είσαι χριστιανός».

Ειδικά όσον αφορά τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης που από το βήμα της Βουλής έδειξε να επιδιώκει ρόλο «σκληροπυρηνικού μητροπολίτη», ο Γιώργος ΦΛωρίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα οξύς, μιλώντας για πολιτικά επιλήψιμη συμπεριφορά:

«Ο κ. Βελόπουλος είναι μεγάλος υποκριτής. Υπάρχει ένα αδίκημα για προτροπή σε πράξεις βιας, δεν είμαι εισαγγελέας αλλά θεωρώ ότι είναι πολιτικά επιλήψιμη αυτή η συμπεριφορά. Όταν πολιτικοί άνδρες αποκαλύπτεται ότι το πολιτικό τους πλαίσιο είναι υποκριτικό και προτρέπουν σε πράξεις μίσους, αυτό δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...