218
Οι αφίσες με το πρόσωπο της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή, όχι όμως και από τη σκέψη του συζύγου της | Facebook

Ερωτευμένος γέμισε το Μιλάνο με αφίσες της νεκρής γυναίκας του

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 17:54
Οι αφίσες με το πρόσωπο της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή, όχι όμως και από τη σκέψη του συζύγου της
|Facebook

Ερωτευμένος γέμισε το Μιλάνο με αφίσες της νεκρής γυναίκας του

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 17:54

Ο 60χρονος Φράνκο Ροβέλι έγραψε «Γεια σου Λέλα» (Ciao Lella) κάτω από τη φωτογραφία της συζύγου του, Μαρία Γκράτσια Μπουτιρόνι, η οποία πέθανε πριν από έναν χρόνο, σε ηλικία 60 ετών. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν αποφάσισε να γεμίσει κεντρικά σημεία στο Μιλάνο, κολλώντας ξανά και ξανά, τη συγκεκριμένη αφίσα. Η Μαρία μπορεί να έφυγε από τη ζωή στις 14 Φεβρουαρίου του 2018, όχι όμως και από την καρδιά του αφοσιωμένου και ακόμη ερωτευμένου, Φράνκο.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, έχοντας κλειστεί στον εαυτό του εδώ και έναν χρόνο και μην μπορώντας να ξεπεράσει τον πόνο που του προκάλεσε ο χαμός της γυναίκας του, αποφάσισε να εκφράσει με αυτόν τον εξωστρεφή τρόπο τον έρωτά του.

«Γιατί κάθε μέρα που περνάει, για εμένα είναι απλά άλλη μια μέρα που δεν έχω κοντά μου εκείνη» σχολίασε ο ίδιος. Η σύζυγός του ήταν δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και ο Φράνκο Ροβέλι είπε ότι με αυτήν την ερωτοχτυπημένη αφισοκόλληση ήθελε να δώσει την ευκαιρία σε όσους γνώριζαν τη χαμογελαστή «Λέλα»-όπως ήταν το χαϊδευτικό της-να ξαναδούν το πρόσωπό της.

Οσο ζούσε, συνήθιζε να του λέει περιπαικτικά ότι είναι πλέον πολύ μεγάλη για να την φλερτάρει ακόμη. Οπως όμως της αποδεικνύει και μετά θάνατον, εκείνος δεν σκοπεύει να σταματήσει να το κάνει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...