145
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ-Σίσι κατά την επίσκεψή του τελευταίου στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2020 | Tatiana Bolari / POOL / SOOC

Επίσημη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αίγυπτο

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2021, 19:14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ-Σίσι κατά την επίσκεψή του τελευταίου στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2020
|Tatiana Bolari / POOL / SOOC

Επίσημη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αίγυπτο

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2021, 19:14

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει αύριο Δευτέρα 21 Ιουνίου επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο.

Στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι στο προεδρικό μέγαρο στο Κάιρο. Μετά το πέρας των επαφών οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις.

Στις 15:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του Μοσταφά Μαντμπούλι στο πρωθυπουργικό μέγαρο, ενώ στις 16:10 θα επισκεφθεί την κατοικία του πρεσβευτή της Ελλάδας στο Κάιρο, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια.

Στις 18:45 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’, στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Εθνικό Μουσείο Αλεξανδρείας, τη Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας και το Ελληνικό Τετράγωνο Αλεξανδρείας όπου βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Κοινότητα, τα Ελληνικά Σχολεία και το ελληνικό Γενικό Προξενείο. Ακόμη θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...