196
| INTIMEnews

Επιασαν τον συνοδηγό στο τζιπ των πιστολέρο στο Γκάζι

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2023, 11:03
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/12/2023 11.30
|INTIMEnews

Επιασαν τον συνοδηγό στο τζιπ των πιστολέρο στο Γκάζι

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2023, 11:03
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/12/2023 11.30

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ένας 33χρονος, ως εμπλεκόμενος στο αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Οπως επιβεβαιώθηκε, πρόκειται για τον συνοδηγό στο όχημα του πιστολέρο –γνωστού μπράβου της περιοχής– που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τρία άτομα.

Αμφότεροι οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος συλληφθείς φέρεται να επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για έναν καβγά στον δρόμο, ισχυριζόμενος πως δεν περίμενε ότι ο οδηγός του τζιπ θα τραβούσε πιστόλι.

«Ηταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ δήλωσε άγνοια για το πού βρίσκεται ο συνεργός του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ο 33χρονος Αλβανός έχει απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις κατοικιών, διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στα Βριλήσσια εν τω μεταξύ εντοπίστηκε το ανθρακί τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δύο Αλβανοί μετά τους πυροβολισμούς. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα, ανεύρεση γενετικού υλικού και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...