182
| Shutterstock

«Επεσαν» το Facebook, το Messenger και το Instagram

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2024, 18:08
|Shutterstock

«Επεσαν» το Facebook, το Messenger και το Instagram

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2024, 18:08

«Επεσαν» το απόγευμα της Τρίτης τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Meta Facebook, Instagram και Messenger, με χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό να καταγράφουν προβλήματα συνδεσιμότητας.

Στην Ελλάδα οι χρήστες του Facebook είδαν τους λογαριασμούς τους να αποσυνδέονται λίγο λεπτά μετά τις 17:00. Oι σελίδες ζητούσαν από τους χρήστες να συνδεθούν εκ νέου κι όταν το έκαναν, εμφανιζόταν το μήνυμα ότι «ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι σωστός» ή άλλο μήνυμα σφάλματος.

Στο Messenger οι χρήστες που επιχείρησαν να στείλουν μηνύματα στις επαφές τους την ίδια ώρα, διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

Από τις 17:00 και μέχρι τις 18:00, περίπου, οι αναφορές χρηστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης στο Facebook, το Instagram και το Messenger ξεπέρασαν τις 15.000 στην Ελλάδα.

Το Threads, επίσης, παρουσίασε προβλήματα καθώς οι χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, αντικρίζοντας το μήνυμα «λυπούμαστε, κάτι πήγε στραβά».

To Reuters μετέδωσε στις 17:41 ότι καταγράφηκαν περισσότερες από 500.000 αναφορές για προβλήματα συνδεσιμότητας για το Facebook παγκοσμίως. Αλλες 47.000 αναφορές χρηστών υπήρξαν για το Instagram.

Δεν έγινε άμεσα γνωστό τι προκάλεσε τις δυσλειτουργίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...