239
| Shutterstock

Επένδυση στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Amazon

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2021, 21:42
|Shutterstock

Επένδυση στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Amazon

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2021, 21:42

Τουλάχιστον 30 νέες τοπικές ζώνες AWS (Amazon Web Services/Διαδικτυακές Υπηρεσίες Amazon) σε μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο εγκαινιάζει η Amazon, σύμφωνα με ανακοίνωσή της την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, οι νέες τοπικές ζώνες της Amazon θα είναι διαθέσιμες αρχής γενομένης από το 2022 σε τουλάχιστον 21 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα είδος διαδικτυακών υποδομών που διευκολύνει, μεταξύ άλλων, την παροχή υπολογιστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αποθήκευσης σε cloud μέσω του δικτύου της Amazon.

Οι συγκεκριμένες υποδομές δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα να τρέχουν εφαρμογές σε λιγότερο από 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Μεταξύ των χωρών στις οποίες ανοίγει το δίκτυό της η Amazon συμπεριλαμβάνονται η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Χιλή, η Κολομβία, η Τσεχία, η Δανία, η Φινλανδία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ινδία, η Κένυα, η Ολλανδία, η Νορβηγία, οι Φιλιππίνες, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Νότιος Αφρική.

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με στελέχη της Amazon Web Services

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της εταιρείας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοστάκης θα έχει την Παρασκευή 3/12 στις 09:30 συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ‘Ακης Σκέρτσος.

Στις 10:30 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...