312
Η Ντάιαν Κίτον | flickr

Η Ντάιαν Κίτον συνεχίζει να στηρίζει τον φίλο της Γούντι Αλεν

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 21:28
Η Ντάιαν Κίτον
|flickr

Η Ντάιαν Κίτον συνεχίζει να στηρίζει τον φίλο της Γούντι Αλεν

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 21:28

Η Ντάιαν Κίτον είναι κορυφαία ηθοποιός και στην προσωπική ζωή της απλή, άμεση και κάθετη.

Ετσι, με αυτόν τον τρόπο που η ίδια διαθέτει, η -εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτης και φίλη του Αλεν- Κίτον υπερασπίστηκε τον σκηνοθέτη, ο οποίος δέχεται πυρά από πολλές πλευρές μετά τις καταγγελίες της θετής κόρης του, Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Τον Αλεν, μάλιστα, τον είχε υποστηρίξει και το 2014, όταν ένα σχετικό κείμενο στους New York Times είχε επαναφέρει την ιστορία στη δημοσιότητα. Τώρα, το έκανε ξανά.

«Είναι φίλος μου, συνεχίζω να τον πιστεύω» έγραψε σ’ ένα tweet της. Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά παρέθεσε το βίντεο από μία παλιότερη συνέντευξη του Γούντι Αλεν (το 1992 εκείνος είχε απαντήσει για το θέμα στην εκπομπή «60 minutes») «για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά».

«Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον να ρίξετε μία ματιά στη συνέντευξή του στην εκπομπή “60 minutes interview” του 1992 και μετά μπορείτε να το σκεφτείτε» ανέφερε η Κίτον.

Στη 15λεπτη συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε πριν από 26 χρόνια, ο Αλεν υπερασπίζεται τον εαυτό του και αρνείται ισχυρισμούς ότι κακοποίησε την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου, όταν ήταν επτά ετών.

Οι δύο ηθοποιοί στον «Νευρικό Εραστή» του 1977 (United Artists)
Οι δύο ηθοποιοί στον «Νευρικό Εραστή» του 1977 (United Artists)

Υπενθυμίζουμε ότι η Ντίλαν Φάροου διατύπωσε ξανά τους ισχυρισμούς της μόλις άρχισε να λαμβάνει διαστάσεις το κίνημα #MeToo κατά της σεξουαλικής κακοποίησης.

H Ντάιαν Κίτον καθιερώθηκε στον Κινηματογράφο με ταινίες στις οποίες συμπρωταγωνίστησε με τον Γούντι Αλεν, με τον οποίο είχε μακροχρόνια σχέση. Η πρώτη ταινία, στην οποία εμφανίστηκαν μαζί ήταν το «Play it Again Sam» του Χέρμπερτ Ρος. Ο Γούντι Άλεν τη σκηνοθέτησε στις ταινίες «Sleeper και Love and Death». Με τον Αλεν συνεργάστηκε και στην ταινία «Annie Hall» – ο τίτλος παραπέμπει στο πραγματικό επώνυμο της ηθοποιού (Χολ).
Για την ερμηνεία της στην ταινία απέσπασε Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...