253
Η Μέριλ Στριπ, η Κριστίν Μπαράνσκι και η Οντρα ΜακΝτόναλντ πίνουν στην υγειά του Στίβεν Σόντχαϊμ | YouTube

Ενα πάρτι στην καραντίνα με τη Μέριλ Στριπ και τις φίλες της

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2020, 11:48
Η Μέριλ Στριπ, η Κριστίν Μπαράνσκι και η Οντρα ΜακΝτόναλντ πίνουν στην υγειά του Στίβεν Σόντχαϊμ
|YouTube

Ενα πάρτι στην καραντίνα με τη Μέριλ Στριπ και τις φίλες της

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2020, 11:48

Η Μέριλ Στριπ και οι φίλες της κάνουν κοκτέιλ και τραγουδούν από τα σπίτια τους φορώντας τα μπουρνούζια τους. Δεν είναι σκηνή από μία ακόμα ταινία, αλλά από το Zoom και τη νέα τάση την εποχή της πανδημίας, που έβαλε όλους εμάς στα σπίτια των σταρ του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας.

Αυτή τη φορά, η διαδικτυακή συνάντηση των τριών φίλων έγινε με αφορμή το αφιέρωμα στα 90ά γενέθλια του Στίβεν Σόντχαϊμ, από τους πιο γνωστούς συνθέτες του Μπρόντγουεϊ. Φίλοι και συνάδελφοί του από το αμερικανικό θέατρο συμμετείχαν σε μία δίωρη «ζωντανή» εκπομπή, ο καθένας από το σπίτι του, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Σόντχαϊμ.

Η Μέριλ Στριπ εμφανίστηκε σε ένα σκετς με την Οντρα ΜακΝτόναλντ, ηθοποιό και τραγουδίστρια με έξι Τόνι στο ενεργητικό της, και την Κριστίν Μπαράνσκι, γνωστή ηθοποιό από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με καριέρα και στο Μπρόντγουεϊ.

Οι τρεις τους τραγούδησαν μία σύνθεση του Σόντχαϊμ, πίνοντας κρασί και μπέρμπον, ενώ η Στριπ έκανε ένα κοκτέιλ, που έμοιαζε με μαρτίνι, αλλά ήπιε και αμερικάνικο ουίσκι από το μπουκάλι.

Αντί για τις τουαλέτες που έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε στις τελετές βραβείων, οι ηθοποιοί φόρεσαν κάτι πιο άνετο για την περίσταση, μια που τραγουδούσαν από την άνεση του σπιτιού τους, την εποχή του lockdown: τα λευκά τους μπουρνούζια.

Οι τρεις σταρ τραγούδησαν το «The ladies who lunch», μία σκηνή από το μιούζικαλ «Company».

Στο αφιέρωμα συμμετείχαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί του αμερικανικού θέατρου, ανάμεσά τους και οι Τζέικ Τζίλενχαλ, Λιν-Μάνιουελ Μιράντα, Νιλ Πάτρικ Χάρις, συνθέτες, σκηνοθέτες κ.α.

Δείτε το βίντεο:

Η Μέριλ Στριπ και οι φίλες της εμφανίζονται στο 1:58:30:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...