230
Λάνθιμος και Στόουν στην έδρα των φημισμένων LA Lakers | Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Eμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος στο NBA – στην πρώτη σειρά για το Λέικερς – Σανς

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2024, 12:50
Λάνθιμος και Στόουν στην έδρα των φημισμένων LA Lakers
|Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Eμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος στο NBA – στην πρώτη σειρά για το Λέικερς – Σανς

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2024, 12:50

Η Εμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος είναι τόσο κολλητοί, που έχουν προσπεράσει πλέον την απλή –βραβευμένη, αλλά απλή– συνεργασία επιπέδου πρωταγωνίστριας και σκηνοθέτη: όποτε μπορούν, πηγαίνουν να δουν μπάσκετ μαζί.

Η αμερικανίδα ηθοποιός λοιπόν, πρόσφατα βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο «Poor Things» του κ. Λάνθιμου, ανταπέδωσε τη χάρη που της είχε κάνει ο έλληνας κινηματογραφιστής όταν τον Μάιο του 2022 την είχε πάρει μαζί του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να δουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό και την πρόκριση των ερυθρολεύκων στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας εκείνης της χρονιάς.

Καθώς και οι δύο βρίσκονται πλέον στο Λος Αντζελες –χτίζοντας στο momentum των βραβείων και της διασημότητας, εν αναμονή των υποψηφιοτήτων για τα Οσκαρ στις 23 Ιανουαρίου– η Εμα Στόουν και ο κ. Λάνθιμος βρέθηκαν στην πρώτη σειρά του επιβλητικού Crypto.com Arena για να παρακολουθήσουν τον αγώνα για το NBA ανάμεσα στους θρυλικούς Λος Αντζελες Λέικερς και τους Φίνιξ Σανς.

Και οι δύο είναι λάτρεις του μπάσκετ, άλλωστε ο κ. Λάνθιμος προτού ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, έπαιζε μπάσκετ στο Παγκράτι και είχε ένα μικρό πέρασμα από τα γήπεδα της Α1.

Η 35χρονη Εμα Στόουν γεννήθηκε στην Αριζόνα και φυσικά υποστηρίζει τους Σανς –εμφανίστηκε στην έδρα των Λέικερς με καπελάκι της ομάδας του Φίνιξ. Και αποδείχτηκε γουρλίδικη: οι Σανς νίκησαν με 127 – 109 τους Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...