269
Ο Μπόρις Κλέιμαν σε αγώνα του Βόλου |

Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου, Κλέιμαν, για βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2023, 15:09
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11/04/2023 16.00
Ο Μπόρις Κλέιμαν σε αγώνα του Βόλου
|

Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου, Κλέιμαν, για βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2023, 15:09
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11/04/2023 16.00

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών αναμένεται να οδηγηθεί ο ισραηλινός τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο Κλέιμαν διασκέδαζε σε γνωστό μπαρ επί της οδού Σκουφά, στο Κολωνάκι, όπου και προσέγγισε την ανήλικη κοπέλα από το Βέλγιο (το κορίτσι βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής). Επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της, καθώς όμως εκείνη αντιστεκόταν, την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Συμμαθητές της αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν αμέσως τους συνοδούς της εκδρομής, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο ισραηλινός ουκρανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής προσήχθη στο Τ.Α Συντάγματος όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα. Κατά τον έλεγχο που του έγινε, φέρεται να βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:

ADVERTISING
  • Βιασμός χωρίς συναίνεση (με χρήση βίας)
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σε ανακριτή ενώ με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκε εκτός ομάδας, μαζί με τον συμπαίκτη του Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...