164
|

«Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα»

«Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα»

Έτσι ονομάζεται η νέα καμπάνια των Public που έχει ως στόχο να εξοικειώσει τους έλληνες στην ιδέα της δημόσιας ανταλλαγής βιβλίων.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 21 Μαΐου στη 13.00 στη «1η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίου» που θα διοργανώσει το Public στο Σύνταγμα. Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να φέρει μαζί του βιβλία που «μπορεί να αποχωριστεί» προκειμένου να τα ανταλλάξει με οποιδήποτε άλλο βιβλίο εκείνος επιθυμεί. Η εκστρατεία αυτή, που γίνεται υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, θα συνεχιστεί σε διάφορες πόλεις της χώρας, στα πρότυπα ανάλογων εκδηλώσεων του εξωτερικού.

Ελάτε, λοιπόν, το Σάββατο και ανταλλάξτε βιβλία, γνωριστείτε με κόσμο, απολαμβάνοντας  παράλληλα τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Ζερβού (RED FM). Μία φρέσκια δράση, μία νέα εμπειρία που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και θα μπορούσε να γίνει η αρχή μίας μοντέρνας παράδοσης.

* Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην εκστρατεία του Public για το βιβλίο είτε ιδιωτικά, είτε εκπροσωπώντας κάποια ομάδα, φορέα ή εταιρία να απευθυνθεί στο email:[email protected].

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News